SPLIT - istražite splitske znamenitosti i opustite se uz 1 ili više noćenja za dvoje + gratis smještaj za 1 dijete do 3 godine u luksuznim sobama 3*

Sada samo: €50.00

Sada samo: €50.00

Sada samo: €50.00

Sada samo: €50.00

Sada samo: €50.00

Sada samo: €50.00

Sada samo: €50.00

Sada samo: €50.00

Sada samo: €50.00

Sada samo: €50.00

Sada samo: €50.00

Sada samo: €50.00

Sada samo: €50.00

Sada samo: €50.00

Sada samo: €50.00

Sada samo: €50.00

Sada samo: €50.00

Sada samo: €50.00

Sada samo:€50.00 Pogledaj detalje ponude
Uživajte u blagdanskoj raskoši Splita i zabavite se uz bogati novogodišnji program
Najveći broj Splićana već tradicionalno Novu dočekuje uz spektakularan vatromet i zabavni program na Rivi, a svake im se godine pridružuje sve više turista. Popularnost Splita kao novogodišnje destinacije ne bi trebala nikoga iznenaditi, jer stanovnici ovog najvećeg dalmatinskog grada uvijek se pobrinu za dobru feštu. 
Uživanje na dalmatinski način pratit će vas na svakom koraku, pa će tako glavni dio programa na Rivi započeti s nastupom Klape Intrade i Tomislavom Bralićem. Nakon njih, na pozornicu će se popeti jedna od najomiljenijih Splićanka - Jelena Rozga. Ne sumnjamo da će uz njen nastup cijela Riva na nogama ostati sve do ranih jutarnjih sati. 
Pridružite se rasplesanim Splićanima i, zajedno uz goste iz cijeloga svijeta, raspjevajte se uz domaće hitove, isprobajte lokalnu gastronomsku ponudu, istražite male uličice i - zabavite se najbolje što možete! 
Luxury Rooms Lidija***
Luksuzne sobe Lidija smještene su starom dijelu grada Splita jednom od najprestižnijih i najljepših stambenih dijelova grada pod nazivom Varoš. 
Objekt se sastoji od 2 luksuzne queen sobe s vlastitim kupaonicama, opremljene finim drvenim namještajem i modernim kupaonicama s dizajnerskom keramikom, tuš kabinom, sušilom za kosu i besplatnim toaletnim potrepštinama te zajedničkim prostorom. Sve sobe su klimatizirane i zvučno izolirane, s besplatnom posteljinom i bežičnim pristupom internetu. 

Split

Ovaj najveći dalmatinski grad osvojit će vas na prvu, ako već nije ;) 
Ako niste sigurni kako biste proveli vrijeme u Dioklecijanovom gradu, donosimo nekoliko prijedloga. ;)

Prva postaja prilikom istraživanja svakako je glavni trg - Peristil. S Peristila se spustite niz stepenice u Dioklecijanove podrume gdje možete kupiti suvenire. 

Nakon toga se uputite do katedrale Sv. Dujma, najistaknutije znamenitosti grada koja datira iz 4. stoljeća, a ujedno je jedna od najstarijih katoličkih katedrala na svijetu. Popnite se na zvonik i uživajte u panoramskom pogledu na grad.

Uputite se i uz stepenice koje vode do Vestibula, vanjskog ulaza u careve odaje. Iza Vestibula se nalazi Etnografski muzej na čijem je mjestu nekada bila spavaća soba cara Dioklecijana.

Svakako posjetite i Jupiterov hram i najužu gradsku ulicu "Pusti me proć" koja je ime dobila upravo zato što dvoje ljudi ne može njome proći istovremeno.

Tijekom boravka iskoristite priliku i prošetajte Rivom. Nezaobilazan je i posjet Marjanu kojeg zovu i "pluća grada". Značaj Marjana je oduvijek velik za Splićane jer ne zovu Split uzalud "Grad pod Marjanom". Gotovo cijeli Marjan je proglašen park - šumom, a izrazito je popularan među rekreativcima i sportašima.


Varoš
Varoš je nekada bilo naselje u kojem su živjeli lokalni farmeri i ribari, a danas je turističko središte grada s brojnim konobama, restoranima, kafićima, umjetničkim galerijama i malim trgovinama. To je četvrt u srcu Splita, gdje su povijest i tradicija spojeni zajedno stvoriti autentičnu atmosferu na svakom koraku. 
Labirint pješačkih uličica koje vijugaju oko nekoliko povijesnih crkava postupno se uzdiže prema parku-šumi Marjan, zaštićenom prirodnom rezervatu. 
Istražite uske uličice obrubljene tradicionalnim kamenim kućama i uronite u bogatstvo splitske kulture. Teško da ćete naći ugodniji ambijent u za lutanje i uživanje u romantičnoj šetnji.