SOLIN - 5 ručnih anticelulitnih masaža i 5 maderoterapija jedne zone u MedSpa wellness & Poliklinika Life

Sada samo: €160.00

Sada samo: €160.00

Sada samo: €160.00

Sada samo: €160.00

Sada samo: €160.00

Sada samo:€160.00 Ponuda je istekla
MedSpa wellness centar & Poliklinika Life Anticelulitna masaža je ručna masaža koja obuhvaća terapijski protokol manualnih pokreta dubinske stimulacije kože i potkožnog masnog tkiva. Pravilnom i redovitom primjenom doprinosi prirodnom oblikovanju tijela, gubitku masnih naslaga i celulita. 
Anticelulitnom masažom potiče se limfna drenaža uz eliminaciju toksina i viška nakupljene tekućine u tijelu, a pozitivan efekt terapije reflektira se i u poticanju cirkulacije i boljoj dopremi kisika i hranjivih tvari tkivima. Najbolji i najbrži rezultati redukcije masnih naslaga i celulita, pojačanog tonusa mišića i zategnute kože se postižu prilikom izvođenja serije od 10 tretmana u razmacima od nekoliko dana uz terapijske protokole održavanja tijekom godine. 
Maderoterapija je terapijska masažna tehnika koja se izvodi posebno izrađenim drvenim valjcima u svrhu postizanja terapeutskih i estetskih rezultata. Najprepoznatiji je oblik prirodne terapije za oblikovanje tijela i eliminaciju celulita. Izvođenjem specifičnih pokreta uz pomoć drvenih elemenata potičemo cirkulacijski i limfni sustav tijela, reducirajući vidljivi celulit i masne naslage te olakšavamo oslobađanje tijela nakupljenih toksina, masnoća i viška tekućine. 
Izvođenjem specifičnih pokreta drvenim valjcima ciljano se djeluje na mišniće i potkožno masno tkivo izazivajući razbijanje masnih stanica i oslobađanje njihova sadržaja. Manualnim tehnikama potiče se limfna drenaža i olakšavaju prirodni procesi eliminacije oslobođenih masti, toksina i viška tekućine. Oslobađanje toksina i potaknuta cirkulacija ubrzavaju metabolizam stanica rezultirajući uklanjanjem masnih naslaga i celulita, pojačanim tonusom mišića i zategnutom kožom. 
Rezultati su vidljivi već nakon nekoliko tretmana kod osoba koje imaju nešto brži metabolizam, dok su kod izraženijeg celulita i sporijeg metabolizma preporuke provođenja terapijskog protokola u 2 do 3 serije po 10 tretmana. Najbolji i najbrži rezultati se postižu u postupcima provođenja serije maderoterapije svako dva dana jer time tijelu dajemo optimalno vremena za oporavak i oslobađanje od nakupljenih toksina, masnoća i viška tekućine. 
MedSpa wellness & Poliklinika Life promiče poticanje obnove, vitalnosti i ljepote življenja.  Smješteni u samom srcu grada Solina, u zelenoj oazi luksuznog hotela President 5* svojim korisnicima nudimo holistički i preventivni pristup u postizanju ukupnog tjelesnog i duhovog zadovoljstva. 
Koristeći najsuvremeniji pristup wellnes & spa tretmanima, fitnessu & rekreaciji, nutricionizmu, estetici i dermatologiji te medicinskim uslugama možete u opuštajućem okruženju naučiti i izgraditi nove životne navike s ciljem poboljšanja zdravlja i postizanja unutrašnjeg zadovoljstva. 
Multidisciplinaran timski pristup dijagnostici i liječenju pruža Vam mogućnost da na jednom mjestu riješite veliki broj zdravstvenih i estetskih tegoba te da se novim životnim zanosom vratite svakodnevnim obvezama. Naš medicinski tim specijalista će vas voditi ovisno o Vašem zdravstvenom stanju prema poboljšanju zdravlja i vitalnosti, integrirajući najučinkovitije iz prirode i medicine, s naglaskom na preventivnoj medicinu i revitalizaciji. 
Uz pomoć medicinskog tima Poliklinike Life promijenite životne navike, oblikujte svoje tijelo i uhvatite korak s pravovremenom brigom o vlastitom zdravlju.