Smile Line estetska korekcija zubnog mesa - poklonite si estetski privlačan osmijeh jednostavnim tretmanom koji ne zahtijeva pripremu

Sada samo: €199.00

Sada samo: €199.00

Sada samo: €199.00

Sada samo: €199.00

Sada samo:€199.00 Pogledaj detalje ponude
Zašto je Smile Line idealno rješenje za postizanje estetski ugodnog i osmijeha u harmoniji sa zubnim mesom?
Nezadovoljni ste izgledom svog osmijeha, iako imate zdrave i lijepe zube? Mislite da vam se tijekom smijanja vidi previše zubnog mesa? Ako ste na ova pitanja odgovorili potvrdno, rješenje vaših problema leži u zahvatu naziva Smile Line. 
Smile Line uklanja dio zubnog mesa i kosti, i to kako bi prijelaz zubnog mesa na zube bio estetski ugodan i harmoničan. Zahvat se može izvoditi na jednom ili više zubi, ovisno o tome koje zube treba dovesti u ravnotežu s ostatkom čeljusti. 
Zahvat se izvodi samostalno ako se radi o disharmoniji zubnog mesa na estetski zdravim i lijepim zubima. S druge strane, Smile Line se može raditi u sklopu protetske ili estetske terapije kod korekcije osmijeha. 
"Klasični" operativni zahvat traje između 1 i 1,5 sat. Također, zahtijeva se nošenje šavova nakon zahvata i cijeljenje od minimalno 6 tjedana. Tek nakon tog perioda, moguć je nastavak protetsko-estetskog rada u sklopu kojeg se zahvat potencijalno izvodio. Kako bi se to izbjeglo, pacijenti se danas radije odlučuju za Smile Line. 
Ovaj zahvat na svojoj popularnosti uvelike može zahvaliti ER YSGG laseru zbog kojeg se može izvoditi i na mekim i na tvrdim tkivima Smile Line je vrlo jednostavan i od pacijenata ne zahtijeva nikakvu vrstu pripreme. Usto, tretman je gotovo bezbolan. Vrijeme cijeljenja se kreće od 3 do 5 dana.