SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Smart Travel vodi Vas na 2 dana obilaska bajkovitog San Marina, Ravenne i Padove sa 1 noćenjem i doručkom u hotelu 3* uz prijevoz autobusom iz Zagreba... 589 kn/osobi!

Prije:640kn
Sada samo:589kn
Sada samo:589kn Pogledaj detalje ponude
Ne propustite priliku za proljetni ili ljetni vikend u Italiji! Okupljanje grupe na Autobusnom kolodvoru Zagreb (peroni 502-506) u 04.45 sati. Kupon vrijedi isključivo za odabrani datum od 12.10. do 13.10.2019.!

Slične ponudeOvime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x