SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Smart Travel Vas vodi u slikoviti gradić Berchtesgaden u Bavarskoj sa posjetom Salzburgu uz prijevoz turističkim autobusom, licenciranog pratitelja, sve razglede prema programu za 284kn po osobi!

Prije:290kn
Sada samo:284kn
Sada samo:284kn Pogledaj detalje ponude
Doživite jedinstveni božićni ugođaj u slikovitom bavarskom gradiću Berchtesgadenu. Uživajte u mirisima i okusima božićnih kolača i kuhanog vina; obiđite tradicionalne božićne štandove i kupite originalne božićne ukrase i poklone; izgubite se u božićnom labirintu kojeg krasi preko 350 božićnih drvaca...Vrijednost više: Posjet Salzburgu! Kupon vrijedi isključivo za polazak 07.12.2019.

Slične ponudeOvime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x