SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Slastičarnica Millennium - torta izvanrednog okusa u izvedbi najpoznatije i najposjećenije slastičarnice u centru grada za 185 kn!

Prije:250kn
Sada samo:185kn
Prije:250kn
Sada samo:185kn
Prije:250kn
Sada samo:185kn
Prije:250kn
Sada samo:185kn
Prije:250kn
Sada samo:185kn
Sada samo:185kn Pogledaj detalje ponude

Slične ponude

Ocjena:
Sada samo 35kn 2 kolaca u popularnoj Slasticarnici Millennium u centru grada  pocastite se rapsodijom cokoladnih okusa za samo 35 kn
2 kolača u popularnoj Slastičarnici Millennium u centru grada - počastite se rapsodijom čokoladnih okusa za samo 35 kn!

Uz nježne mousseve u kolačima tri čokolade i eliksir otputovat ćete u svijet čokoladnih snova :)


Ocjena:
Sada samo 85kn Bozicni kolaci  1kg blagdanskih kolaca iz poznate Slasticarnice Milenium u centru grada Odusevite obitelj i goste vrhunskim slasticama za samo 85 kn
Božićni kolači - 1kg blagdanskih kolača iz poznate Slastičarnice Milenium u centru grada! Oduševite obitelj i goste vrhunskim slasticama za samo 85 kn!

Mađarica, bajadera, figaro, londoneri, rafaelo, kiflice i medena pita - kolači se mogu naručiti 1 dan ranije (Tagovi: Top 10)


Ocjena:
Sada samo 39kn 4 talijanske kremsnite  savrsena poslastica za nadolazece blagdane samo 39 kn
4 talijanske kremšnite - savršena poslastica za nadolazeće blagdane samo 39 kn!

Carstvo okusa kao savršeno za svako nepce u Slastičarnici Millennium, svima omiljene slastičarnice u centru grada :) (Tagovi: Top 10)


Ocjena:
Sada samo 185kn Slasticarnica Millennium  torta izvanrednog okusa u izvedbi najpoznatije i najposjecenije slasticarnice u centru grada za 185 kn
Ocjena:
Sada samo 199kn  COKO BOMBA Ferrero torta  neodoljiva i najfinija kombinacija cokolade i ljesnjaka koja ce vas ostaviti bez daha za 199 kn
[ČOKO BOMBA] Ferrero torta - neodoljiva i najfinija kombinacija čokolade i lješnjaka koja će vas ostaviti bez daha za 199 kn!

Ukrašena čokoladicama Kinder Surprise, Kinder Bueno, Kinder i mini Nutellom; dostava uključena u cijenu (Tagovi: Top 10)
Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x