SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Sjeverna Italija i Toskana - doživite čaroliju talijanske regije!3 dana s doručkom u hotelu 3* i uključen autobusni prijevoz za 1.099 kn!


Sada samo:1099.00kn

Sada samo:1099.00kn

Sada samo:1099.00kn

Sada samo:1099.00kn

Sada samo:1099.00kn

Sada samo:1099.00kn

Sada samo:1099.00kn

Sada samo:1099.00kn
Sada samo:1099.00kn Ponuda je istekla
ČAROBNA TALIJANSKA REGIJA!

Raskoš kulture, gurmanske ponude (nezaobilazna  pizza), mali hipsterski kafići, shopping, zelena imanja, raskošnih imanja, muzeja i vila plemićkih obitelji, te mnogo toga kriju vam ljepote Italije!

Program putovanja! 

1.DAN. Polazak u ranim jutarnjim satima iz Dugog Sela preko Zagreba. Moguć ukrcaj putnika u Karlovcu i Rijeci. Usputne pauze po potrebi. Dolazak u Padovu. Slijedi razgled grada – uz pratitelja puta prošetat ćete se najvećim gradskim trgom u Italiji – Prato della Valle, slijedi obilazak najpoznatijih znamenitosti u gradu. Tu je La Basilica del Santo – bazilika sv. Antuna Padovanskog, kojeg u Italiji zovu jednostavno samo Il Santo – Svetac. To je veličanstvena i jedna od najposjećenijih bazilika kršćanskog svijeta koju je počeo graditi franjevački red neposredno nakon Svečeve smrti. Bazilika sv.Justine – monumentalna je barokna građevina s 8 kupola na glavnom gradskom trgu.L’ Universita – sveučilište osnovano 1222., najstarije nakon onog u Bologni. Tu su studirali Dante, Petrarca, Boccacccio, a predavač matematike i fizike je bio i Galileo Galilei. Slobodno vrijeme za odmor i vlastite aktivnosti do odlaska prema hotelu u popodnevnim satima. Dolazak u hotel u poznatom turističkom mjestu blizu Firenze – Montecatini Terme. Smještaj, večera ( nadoplata za večeru je 15€ po osobi i večeri, plaća se pratitelju u autobusu). 

 2. DAN. Nakon doručka odlazak u Luccu – razgled grada i slobodno vrijeme do polaska u obližnju Pisu. U Pisi ćete doći na Piazzu dei Miracoli- trg čudesa – gdje možete posjetiti kosi toranj i ostale prekrasne znamenitosti koje se tamo nalaze poput krstionice, katedrale sv. Ranieria, groblja Campo Santo.

 3. DAN.  Nakon doručka autobusom krećete prema Firenzi – glavnom gradu Toskane. Slijedi razgled grada uz lokalnog vodiča nakon čega imate slobodno vrijeme za šetnju i uživanje u gradu. U razgledu ćete obići najveće gradske znamenitosti od Palazzo Vecchio – administrativnog i upravnog središta srednjovjekovnih vladara Firenze Medicija; Gallerie degli Uffizi; Ponte Vecchia, Danteove rodne kuće do katedrale – DUOMA – građene oko 150 godina, koja je remek – djelo arhitekture i umjetnosti, a u kojoj se nalazi čuveno Mochelangelovo djelo – Pieta. U popodnevnim satima dolazite do Ferrare – kratak obilazak grada- palača Estense, “dijamantna palača”, židovska četvrt. Uz slobodno vrijeme za šetnju i opuštanje u glavnoj gradskoj ulici u popodnevnim satima krećete prema Zagrebu. Povratak kući u ranim večernjim satima. Dolazak u Zagreb iza ponoći.

Slične ponude

Sada samo 1204.00kn Luksuzni wellness odmor u Sloveniji za 2 osobe u Hotelu Gostisce Pod Roglo 3 uz 2 nocenja s polupansionom i koristenjem whirlpoola za 1 204 kn
Luksuzni wellness odmor u Sloveniji za 2 osobe u Hotelu Gostišče Pod Roglo 3* uz 2 noćenja s polupansionom i korištenjem whirlpoola za 1.204 kn!

Opuštajući smještaj u Zreču podno planinskog vrha Rogla, dijete do 6 godina gratis ponuda, do 30.9.Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x