SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Šišanje, Framesi maska za kosu i frizura - vratite kosi sjaj, dubinski je obnovite i zaštitite nakon bojanja, minivala ili ravnanja za samo 59 kn!

Prije:120.00kn
Sada samo:59.00kn
Prije:120.00kn
Sada samo:59.00kn
Prije:120.00kn
Sada samo:59.00kn
Prije:120.00kn
Sada samo:59.00kn
Prije:120.00kn
Sada samo:59.00kn
Prije:120.00kn
Sada samo:59.00kn
Prije:120.00kn
Sada samo:59.00kn
Sada samo:59.00kn Ponuda je istekla
Frizerski salon Marija nudi tretman koji će vašoj kosi podariti novi sjaj i mekoću!

Framesi maska za kosu

Framesi je poznati svjetski brend s asortimanom preko 120 proizvoda, djeluje u 75 svjetskih zemalja i ima više od 1.800 suradnika. Njihova želja je konstantno usavršavanje proizvoda - uvijek nuditi više, bolje, drugačije, kvalitetnije i profesionalnije.

Kako djeluje:

☑ dubinski obnavlja kosu
☑ sprječava gubitak vlage
☑ daje kosi kompaktnost i sjaj
☑ njeguje kosu nakon bojanja, trajne ondulacije i ravnanja kose

Najviše svojih sredstava ulažu u istraživanje i razvoj kako vi osigurali najsuvremenije formule za njegu kose. Njihovi timovi često surađuju s talijanskim sveučilištima i američkim institutima kako bi zajedno osmislili najbolje moguće proizvode.

Njihove maske sadržavaju aktivne sastojke koji mogu poboljšati i usavršiti strukture bilo kakve kose - od najzdravije do najslabije!

Namijenjeno je svim tipovima kose!

Slične ponude

Ocjena:
Sada samo 69.00kn Sisanje fen frizura i njegujuca maska u salonu Noa za samo 69 kn
Šišanje, fen frizura i njegujuća maska u salonu Noa za samo 69 kn!

Osvježite postojeći izgled te uživajte u lijepoj, lepršavoj i njegovanoj kosi! :)


Ocjena:
Sada samo 199.00kn Pramenovi sisanje fen frizura njegujuca maska i ampula  osvjezite svoju kosu i pruzite joj potrebnu njegu za 199 kn
Pramenovi, šišanje, fen frizura, njegujuća maska i ampula - osvježite svoju kosu i pružite joj potrebnu njegu za 199 kn!

Promijenite imidž uz kvalitetne Keune proizvode i tim stručnih stilista u Beauty salonu Colette


Ocjena:
Sada samo 129.00kn Bojanje ili pramenovi po izboru sisanje fen frizura i pranje kose uz pakung u Frizerskom salonu Emanuel za 129 kn
Sada samo 149.00kn Osvjezite frizuru uz bojanje sisanje i njegu duge kose za 149 kn
Osvježite frizuru uz bojanje, šišanje i njegu duge kose za 149 kn!

Zablistajte i prepustite kosu u ruke profesionalaca ONE TOUCH HAIR Frizerskog studija


Ocjena:
Sada samo 79.00kn Framesi botoks za kosu i fen frizura za sve duzine  vratite zivot svojoj suhoj i ostecenoj kosi u Frizerskom salonu Marija za samo 79 kn

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x