SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Servis plinskog bojlera - redovitim servisom osigurajte ispravnost instalacija i uživajte u sigurnosti svog doma za 199 kn!

Prije:480kn
Sada samo:199kn
Sada samo:199kn Pogledaj detalje ponude
Servis plinskog bojlera

Servis uključuje:

✔ dolazak u vaš dom
✔ pražnjenje vode iz spremnika
✔ rastavljanje uređaja
✔ mehaničko čišćenje plamenika izmjenjivača
✔ kontrolu te regulaciju tlaka ekspanzivne posude
✔ sastavljanje uređaja
✔ punjenje vodom
✔ odzračivanje i mjerenje povratnih plinova
✔ odzračivanje radijatora
✔ zamjenu svih brtvi na bojleru
✔ puštanje u rad i kontrolu učinkovitosti i funkcionalnosti uređaja


Ugljični monoksid

Ugljični monoksid je vrlo otrovan plin bez boje, okusa i vrlo slabog mirisa. U zraku se pretvara u CO2, a za ljude i životinje je otrovan čak i u vrlo malim koncentracijama.

Od njega u današnje vrijeme umire više ljudi nego od svih ostalih otrova zajedno. Inače nastaje sagorijevanjem tvari koje sadrže ugljik (poput krutih, tekućih i plinskih goriva) bez dovoljne količine kisika.

Pobrinite se za sigurnost svoga doma i ukućana - provjerite ispravnost bojlera na vrijeme!

Slične ponude

Ocjena:
Sada samo 249kn Servis plinskog bojlera za marke Vaillant Bosch Buderus i Viessmann redovitom kontrolom sprijecite kvarove za 249 kn
Ocjena:
Sada samo 245kn Servis Vaillant bojlera uz ovlastenog servisera za 245 kn
Servis Vaillant bojlera uz ovlaštenog servisera za 245 kn!

Provjera plamenika, čišćenje od prašine, regulacija tlaka, mjerenje plinova i učinkovitosti


Ocjena:
Sada samo 129kn Ciscenje i servis klime  prekontrolirajte ispravnost uredjaja uz ukljucen dolazak na adresu u Zagrebu Dugom Selu i Sesvetama za 129 kn
Čišćenje i servis klime - prekontrolirajte ispravnost uređaja uz uključen dolazak na adresu u Zagrebu, Dugom Selu i Sesvetama za 129 kn!

Uključeno čišćenje filtera, ventilatora i odvoda uz dezinfekciju unutarnje jedinice te kontrola vanjske jedinice


Ocjena:
Sada samo 149kn Servis klima uredjaja uz ukljucen dolazak na vasu adresu u gradu Zagrebu Zagrebackoj te Sisacko moslavackoj zupaniji za 149 kn

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x