SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Servis plinskog bojlera - redovitim servisom osigurajte ispravnost instalacija i uživajte u sigurnosti svog doma za 199 kn!

Prije:480.00kn
Sada samo:199.00kn
Sada samo:199.00kn Pogledaj detalje ponude

Slične ponude

Sada samo 89.00kn Servis bicikla  osigurajte dugovjecnost svog dvokotacnog ljubimca servisom u Jastreb Bikeu za samo 89 kn
Servis bicikla - osigurajte dugovječnost svog dvokotačnog ljubimca servisom u Jastreb Bikeu za samo 89 kn!

Prepustite stručnim osobama da pregledaju Vaš bicikl kako biste se ugodno i sigurno voziliOvime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x