SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

SERVIS BOJLERA - obavite važno godišnje održavanje na vrijeme i osigurajte neometan rad svog bojlera kroz cijelu zimu za 249 kn!

Prije:600kn
Sada samo:249kn
Sada samo:249kn Ponuda je istekla
Izvor: PonudaDana.hr blog

Redovan servis plinskog bojlera

Kao i sve ostale kućanske aparate ili aute koji su u čestoj upotrebi, plinske bojlere također treba redovno servisirati i pregledavati. Osobito plinske bojlere. Zašto? Zato jer vas neispravan plinski bojler može doći glave. Doslovno. 

Ono na što se obraća pažnja prilikom servisa, pojednostavljenim rječnikom, uklanjanje je nečistoća, prašine i kamenca koji se taloži na unutarnjim stijenkama što na kraju uzrokuje loše sagorijevanje i povećanu potrošnju plina.

servis plinskih bojlera

Redovni godišnji servisi obuhvaćaju:

- Ispuštanje vode i rastavljanje

- Rastavljanje plamenika i pripadnih elemenata te čišćenje istih

- Mehaničko čišćenje primarnog i sekundarnog izmjenjivača topline

- Provjera tlaka u ekspanzivnoj posudi za centralno grijanje i dopunjavanje ako je potrebno

- Provjera plinske nepropusnosti detektorom za plin

- Sastavljanje, punjenje vodom i odzračivanje, puštanje u rad

- Kontrola dimovoda u svrhu prevencije istjecanja ugljičnog monoksida ( CO )

Slične ponude

Ocjena:
Sada samo 245kn Servis Vaillant bojlera uz ovlastenog servisera za 245 kn
Servis Vaillant bojlera uz ovlaštenog servisera za 245 kn!

Provjera plamenika, čišćenje od prašine, regulacija tlaka, mjerenje plinova i učinkovitosti


Ocjena:
Sada samo 149kn Servis klima uredjaja uz ukljucen dolazak na vasu adresu u gradu Zagrebu Zagrebackoj te Sisacko moslavackoj zupaniji za 149 kn
Ocjena:
Sada samo 249kn Servis plinskog bojlera za marke Vaillant Bosch Buderus i Viessmann redovitom kontrolom sprijecite kvarove za 249 kn


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x