SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Sarajevo - doživite čari grada na Miljackoj uz nezaobilazan posjet prekrasnom ambijentu Vrela Bosne, 2 dana s doručkom u hotelu 3* i prijevozom za 419 kn!


Sada samo:419.00kn

Sada samo:419.00kn

Sada samo:419.00kn

Sada samo:419.00kn

Sada samo:419.00kn

Sada samo:419.00kn
Sada samo:419.00kn Ponuda je istekla
Sarajevo - spoj istoka i zapada, grad vrhunske atmosfere!

Ako se želite maknuti od svakodnevice, stresa, gužve i odmoriti na obalama svima nam poznate Miljacke, ovaj dvodnevni izlet u Sarajevo prava je ponuda za vas!

Opuštenost i srdačnost lokalnih ljudi, fina hrana i piće koja se služi u lokalnih buregdžinicama i ćevabdžinica te svakako nezaobilazne čajdžinice i kafane već su dovoljno primamljivi razlog  za posjet ovom gradu, no njegova kulturna ponuda također ne zaostaje. Sarajevo je sjecište raznih kultura što ga čini modernim gradom koji svake godine dobiva na popularnosti!

Brojni mostovi iznad Miljacke, stare kuće s vrijednim izložbenim primjercima, muzeji, veličanstvene građevine i povijesne znamenitosti – sve to možete razgledati i s užitkom istražiti!

Ukoliko se poželite prirode, prekrasni krajolici uz Vrelo rijeke Bosne oduševit će vas brojnim zelenim površinama, svježinom zraka i harmonijom mira koja je neprocjenjiva za zasluženo punjenje energije.

Definitivno jedan od gradova za odmoriti i pustiti "mozak na pašu"!

Program putovanja   

1. dan ZAGREB – SARAJEVO Polazak u 05.00 sati s Autobusnog kolodvora (peroni 502-506). Slijedi vožnja autocestom preko Slavonskog Broda do Sarajeva. Po dolasku slijedi razgled grada u pratnji mjesnog vodiča: Baščaršija (stari sarajevski trg i povijesni i kulturni centar grada), Gradska vijećnica, Narodno kazalište, Sebilj, Sahat kula, Kapi kula na ploči, Vječna vatra, Stećci, Brusa bezistan, Tabija... Urbanu sliku grada karakteriziraju brojni sakralni objekti, jedinstvene džamije iz bogatog osmanskog perioda, katoličke i pravoslavne crkve, i sinagoga te razni tragovi multietničkog življenja u samom srcu grada: Ali-pašina džamija, Crkva sv. Arhanđela Mihaela i Gabrijela (Crkva na varoši), Crkva sv. Ćirila i Metoda, Ferhadija, Sarajevska Katedrala. Slobodno vrijeme za osobne programe. 
Predlažemo da okusite nezaobilazne bosanske ćevape u jednoj od brojnih sarajevskih ćevabdžinica! Smještaj u hotel. U večernjim satima mogućnost organizirane večere u restoranu sa živom glazbom. Noćenje u hotelu.

 2. dan SARAJEVO – ZAGREB Doručak u hotelu i odjava. Odlazak do jednog od najljepših dijelova Sarajeva, Vrela Bosne, koja se nalaze u jugozapadnom dijelu Sarajevskog polja, gdje Sarajlije vole provoditi slobodne trenutke u prekrasnom ambijentu uz rijeku Bosnu. 
Moguća vožnja kočijom ili šetnja 3,5 km dugom alejom do izletišta. Slobodno vrijeme do polaska prema kućama. 

Dolazak na mjesto polaska u kasnijim večernjim satima.

Slične ponude

Ocjena:
Sada samo 235.00kn NP KORNATI  Posjetite biser sjeverne Dalmacije i uzivajte u ljepoti netaknute prirode za 235 kn
Ocjena:
Sada samo 129.00kn ZELENI VIR I VRAZJI PROLAZ  posjetite dvije carobne prirodne zanimljivosti spojene u jedinstveni geomorfoloski rezervat za 129 kn
Ocjena:
Sada samo 169.00kn Planinarenje NP Sjeverni Velebit  uzivajte u obilasku Premuziceve staze od Zavizana do Alana i posjetu Rozanskim kukovima za 169 kn
Planinarenje NP Sjeverni Velebit - uživajte u obilasku Premužićeve staze od Zavižana do Alana i posjetu Rožanskim kukovima za 169 kn!

Cjelodnevni izlet s prijevozom, potrebna nadoplata za ulaz u nacionalni park, polasci 23.8., 20.9. i 11.10.


Ocjena:
Sada samo 169.00kn Planinarenje NP Sjeverni Velebit  uzivajte u obilasku 18 km duge Premuziceve staze i posjetu Baskim Ostarijama za 169 kn
Planinarenje NP Sjeverni Velebit - uživajte u obilasku 18 km duge Premužićeve staze i posjetu Baškim Oštarijama za 169 kn!

Cjelodnevni izlet s prijevozom, potrebna nadoplata za ulaz u nacionalni park, polasci 30.8., 27.9. i 25.10.


Ocjena:
Sada samo 199.00kn Limski kanal i Rovinj  prosecite romanticnim rovinjskim ulicicama i posjetite Limski kanal jedinstveni zasticeni krajolik za 199 kn
Ocjena:
Sada samo 199.00kn Park prirode Vransko jezero i Kamenjak  posjetite najvece prirodno jezero u Hrvatskoj i atraktivni vidikovac uz posjet Zadru za 199 kn

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x