SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Salzburg i austrijska jezera - prošećite Mozartovim gradom i posjetite bajkovite jezerske gradove Hallstatt, St. Wolfgang i St Gilgen za 659 kn!


Sada samo:659.00kn

Sada samo:659.00kn

Sada samo:659.00kn

Sada samo:659.00kn

Sada samo:659.00kn

Sada samo:659.00kn

Sada samo:659.00kn

Sada samo:659.00kn

Sada samo:659.00kn

Sada samo:659.00kn

Sada samo:659.00kn
Sada samo:659.00kn Ponuda je istekla
Program putovanja:

1. dan

Ugodna vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju i Austriju uz usputna zaustavljanja prema potrebi grupe, do Salzburga. Po dolasku u Salzburg odlazimo u šetnju uz pratnju turističkog pratitelja: povijesna jezgra Salzburga, barokne građevine, katedrala, crkva sv.Petra, Mozartov trg, Mozartova rodna kuća, barokna fontana, toranj Glockensipel.
Slobodno vrijeme za ručak i vlastite programe. Predlaže se da odete gradskom uspinjačom na utvrdu Hohensalzburg s prekrasnim panoramskim pogledom na grad. Svakako preporučamo da probate tradicionalne Mozart kuglice. Okupljanje grupe na dogovorenom mjestu i odlazak prema hotelu. Noćenje.

2. dan

Doručak i odjava iz hotela. Vožnja prekrasnim područjem okruženim jezerima. 
Odlazak do prekrasnog St. Gilgena mjesta u kojem je Mozart provodio svoje djetinjstvo. Slijedi šetnja uz jezero do stare gradske jezgre u kojoj se nalazi kuća Mozartove majke, crkva Sv. Egidija i glavni trg sa fontanom. Odlazak do romantičnog St. Wolfganga, gradića smještenog na obali jezera Wolfgangsee. Šetnja do trga KirchenplatzI, posjet najljepšoj crkvi Salzkammerguta s prekrasnim Pacherovim oltarom i posjet vidikovcu sa kojeg se pruža predivan pogled. 

Nastavak putovanja prema Hallsatskom jezeru na kojem se smjestio Hallstat, jedno od najstarijih ljudskih naselja u Europi, zbog nalazišta soli koja se vadila još oko 5500 g. pr.Krista. Po dolasku u Hallsttat, šetnja neobično posebnim i romantičnim gradićem na obali jezera s ribarskim kućama, poznatog po arheološkom nalazištu keltske kulture koje je u cijeloj Europi poznato pod imenom „Hallstattska kultura“. 

Hallstatt je mjesto koje stvarno zaslužuje da u njemu provedemo najviše vremena. Okupljanje grupe i polazak prema mjestu polaska. Ugodna vožnja austrijskim planinskim predjelima prema Sloveniji i Hrvatskoj, uz usputna zaustavljanja prema potrebi grupe. Dolazak u Zagreb, te na mjesto polaska u večernjim satima.

Slične ponude

Ocjena:
Sada samo 235.00kn NP KORNATI  Posjetite biser sjeverne Dalmacije i uzivajte u ljepoti netaknute prirode za 235 kn
Ocjena:
Sada samo 129.00kn ZELENI VIR I VRAZJI PROLAZ  posjetite dvije carobne prirodne zanimljivosti spojene u jedinstveni geomorfoloski rezervat za 129 kn
Ocjena:
Sada samo 169.00kn Planinarenje NP Sjeverni Velebit  uzivajte u obilasku Premuziceve staze od Zavizana do Alana i posjetu Rozanskim kukovima za 169 kn
Planinarenje NP Sjeverni Velebit - uživajte u obilasku Premužićeve staze od Zavižana do Alana i posjetu Rožanskim kukovima za 169 kn!

Cjelodnevni izlet s prijevozom, potrebna nadoplata za ulaz u nacionalni park, polasci 23.8., 20.9. i 11.10.


Ocjena:
Sada samo 169.00kn Planinarenje NP Sjeverni Velebit  uzivajte u obilasku 18 km duge Premuziceve staze i posjetu Baskim Ostarijama za 169 kn
Planinarenje NP Sjeverni Velebit - uživajte u obilasku 18 km duge Premužićeve staze i posjetu Baškim Oštarijama za 169 kn!

Cjelodnevni izlet s prijevozom, potrebna nadoplata za ulaz u nacionalni park, polasci 30.8., 27.9. i 25.10.


Ocjena:
Sada samo 199.00kn Limski kanal i Rovinj  prosecite romanticnim rovinjskim ulicicama i posjetite Limski kanal jedinstveni zasticeni krajolik za 199 kn
Ocjena:
Sada samo 199.00kn Park prirode Vransko jezero i Kamenjak  posjetite najvece prirodno jezero u Hrvatskoj i atraktivni vidikovac uz posjet Zadru za 199 kn

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x