SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Šalica s fotografijom ili natpisom po želji - savršeno iznenađenje za blagdane, razveselite bližnje personaliziranim poklonom za samo 29 kn!

Prije:65.00kn
Sada samo:29.00kn
Prije:65.00kn
Sada samo:29.00kn
Prije:65.00kn
Sada samo:29.00kn
Sada samo:29.00kn Ponuda je istekla
Odaberite lijepu fotku, internu šalu ili najdražu seriju :)
Šalica sa zajedničkom fotografijom najljepši je poklon dragim osobama. Svatko će rado popiti kavu ili čaj iz svoje personalizirane šalice. :)


salica

Možete kombinirati dvije do tri fotografije koje želite na šalici. Dostupne šalice su bijele boje, keramičke su i možete ih prati u perilici posuđa i koristiti u mikrovalnoj pećnici.

Na šalicu možete otisnuti vama dragu fotografiju, natpis, poruku ili internu šalu.

Slične ponudeNa žalost trenutno za odabrani grad i kategoriju nemamo ponude.

Slične ponude


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/clients/client3/web3/web/application/views/helpers/ponude.php on line 83

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x