SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Sa Svijetom putovanja otisnite se na gastro putovanje i okusite svijet u jednom danu! Okusi Svijeta GUSTI DI FRONTIERA u Goriziji i izlet u Udine u jednodnevnom izletu s prijevozom za 239 kn/osobi!

Prije:249kn
Sada samo:239kn
Sada samo:239kn Pogledaj detalje ponude
Ove godine Gusti di Frontiera obogatila je svoju ponudu s 19 štandova gdje možete probati tipična jela Tunisa, Madagaskara, Nigerije, Senegala, Obale Slonovače, Etiopije, Egipta i drugih zemalja Sjeverne Afrike, južne i središnje Afrike… Kupon vrijedi isključivo za odabrane datume: 27.09.19. / 28.09.19.

Slične ponudeOvime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x