SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Sa Samoborčekom na ADVENT u MILANO, Mantovu i Sirmione! 3 dana i 2 noćenja s doručkom i autobusnim prijevozom iz Zagreba (mogućnost iz Rijeke!) za samo 1189 kn/osobi!

Prije:1290kn
Sada samo:1189kn
Sada samo:1189kn Pogledaj detalje ponude
Adventski dani na talijanski način još su posebniji u prijestolnici svjetske mode - Milanu! Kupon vrijedi isključivo za termin 13.12.-15.12.2019.

Slične ponudeOvime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x