SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Rujan u srcu Makarske rivijere na 3 dana/2 noćenja s POLUPANSIONOM u hotelu Podgorka za 2 osobe uz 10% popusta za restoran Riva; piće dobrodošlice i poludnevni najam bicikla na upit...od 799 kn!

Prije:619kn
Sada samo:619kn
Sada samo:619kn Pogledaj detalje ponude
Idealno za savršen obiteljski odmor ili romantični bijeg za parove, Medora hoteli i ljetovališta nudi sve što vam srce može poželjeti! Kupon vrijedi od 18.09. do 01.10.2019.

Slične ponudeOvime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x