SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Romantični predah u potpunom opuštanju! 3h uživanja u modernim SPA sobama s jacuzzijem s vodenom i zračnom masažom + infracrvenom saunom u Hotelu Cool u Velikog Gorici za 2 osobe i samo 199 kn!

Prije:299.00kn
Sada samo:199.00kn
Sada samo:199.00kn Pogledaj detalje ponude
Pobjegnite od obaveza, posla i stresa na trosatnu dozu opuštanja u modernom i romantičnom SPA okruženju... SPA soba je isključivo za 2 osobe kako biste u potpunosti uživali u svojoj intimi... Kupon vrijedi za 2 osobe i može se iskoristiti do 30.06.2020.

Slične ponude


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x