SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Riješite se bolova i ukočenosti u vratu, leđima i kukovima - namještanje atlasa, tretman kiropraktike i masaža thumper masažerom za 599 kn!

Prije:1300kn
Sada samo:599kn
Prije:1300kn
Sada samo:599kn
Sada samo:599kn Pogledaj detalje ponude
Dr. Stacey Poole

Pro-atlas je tehnika koju je usavršila stručnjakinja i doktorica kiropraktike, dr. Stacey Poole D.C., nakon više od 20 godina rada s pacijentima na dnevnoj bazi koristeći manualne metode. Kiropraktika, poznata i kao manualna terapija dovodi tijelo u ravnotežu koristeći tehniku pritiska niske amplitude na određenim kralješcima kako bi obnovila ograničen raspon pokreta te smanjila razinu boli.

Dr. Stacey Poole D.C, rođena je u Sjedinjenim Američkim Državama 1968.godine. Studirala je kiropraktiku na Logan University of Chiropractic u St.Louisu, Missouri gdje je i diplomirala 1995.godine te završila specijalizaciju. Kao doktorica kiropraktike radi sa svim dobnim skupinama i različitim profilima ljudi, svima kojima je potrebna pomoć i tretman kiropraktike.

Osim diplome doktora kiropraktike, dr. Poole ima i specijalizaciju za prvi kralježak (atlas) koju je završila u Švicarskoj.

Namještanje atlasa

Je li vam je poznato da je najviši vratni kralježak - Atlas kod skoro svih ljudi pomaknut? Ovakvo stanje dovodi do velikog broja psihičkih i tjelesnih smetnji i bolesti, a ono se može u potpunosti obrnuti.

poole

Pomaknuti atlas uzrokuje, ovisno o kutu pomaka, smanjenje volumena otvora lubanje i kanala kralježnice. Leđna moždina, razni moždani živci i živčani putovi su time izloženi trajnom pritisku. Istovremeno su sužene - i to uvijek uzrokovano pomaknutim atlasom - vertebralne arterije, vratno bilo, različite krvne žile i limfni putovi.

Trajni pritisak na leđnu moždinu, moždane živce, različite arterije i kanale, uzrokuje teške tjelesne i psihičke smetnje, poteškoće i bolesti.
Neki od mogućih simptoma pomaknutog atlasa su: bolovi u vratu, ukočen vrat, bolovi u leđima, lumbago, hernija diska, skolioza, ukliješteni živci kralježnice, iskrivljenost i bolovi u kukovima, bolovi u kukovima, promjene u meniskusu, različita dužina nogu.

Pro-atlas tehnika

Pro-Atlas metoda je stvorena na temelju kombiniranja nekoliko različitih tehnika. Njena tehnika bazirana je na dubokoj masaži subokcipitalnih mišića kako bi se oslobodili kronične napetosti.

Ova metoda je prirodna, izrazito učinkovita i služi kako tretiranju pomaknutog atlasa, tako i prevenciji. Ova nova metoda pomaže kod gotovo 90% klijenata s bolovima u kralježnici, a korisna je i u preventivne svrhe. Rezultati nakon jednog tretmana su dugoročni, eventualno je poželjno provjeriti stanje glavonošno-zatiljnog dijela svakih nekoliko godina.

Kad se atlas vrati u ispravan položaj, tada konačno i mozak može neometano raditi i vršiti svoju pravu ulogu, tj. pokrenuti blokirane procese obnove - samoregeneracije i samoiscjeljenja. Ljudski organizam počinje bolje funkcionirati. Osim toga svi drugi tretmani i terapije bit će djelotvorniji zahvaljujući ispravnom položaju atlasa.

Slične ponude
Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x

Besplatno!

Svakodnevno imamo preko 500 ponuda sa popustom i do 90%

Prijavite sa na besplatni newsletter

I ne propustite super popust