Riješite brige oko neželjenih dlačica uz trajno uklanjanje dlačica OPT SHR metodom - tretirajte 3 dijela tijela po izboru kroz 5 dolazaka u Studiju ljepote Manuela

Sada samo: €100.00

Sada samo: €100.00

Sada samo: €100.00

Sada samo: €100.00

Sada samo: €100.00

Sada samo: €100.00

Sada samo: €100.00

Sada samo: €100.00

Sada samo: €100.00

Sada samo: €100.00

Sada samo: €100.00

Sada samo:€100.00 Ponuda je istekla
Trajno uklanjanje dlačica E - light aparatom - OPT SHR metoda

Kada bio bar postojao čarobni štapić i riješio nas muka i iritacije koju izazivaju neželjene dlačice na tijelu. Dobra vijest - POSTOJI! Nije „štapić“ doduše, ali prilično je čaroban.

Aparat za trajno odstranjivanje dlačica, bora, akni, kapilara i pigmentacije OPT + SHR SLIDE* ELOS * DEC tehnologije

Aparat ima dvije sonde, jednu s ugrađenim filterom za trajno odstranjivanje dlačica (640 - 940nm) sa SHR tehnologijom koja prilikom jednog blica daje 10 osvjetljivanja pri čemu uz bolji učinak skraćuje se vrijeme tretmana.

Valna dužina (640 - 950nm) omogućava djelotvorniji tretman. SHR+ OPT + SLIDE+ ELOS + DEC ima 500 000 bliceva.

Druga sonda ima filtere s kojima se može raditi tretman bora, akni, kapilara, pigmentacije, regeneracija kože, lifting grudi te tretman odstranjivanja dlačica.

Aparat ima vodeno, zračno, semikonduktorno i kontakt hlađenje što mu omogućava nesmetani cjelodnevni rad.

OPT SHR metoda

Riječ je o bezbolnoj metodi trajnog uklanjanja dlačica u vrlo kratkom periodu u kojem se stvara pulsirajuća zraka točno određene valne dužine i trajno uklanjaju neželjene dlačice. Svjetlosna energija prodire i do nekoliko milimetara u kožu, točnije do korijena same dlačice gdje se onda svjetlost pretvara u toplinu.

Taj postupak omogućuje drastično smanjenje dlačica na području koje se tretira i to za čak 70 - 90%. Kao i kod većine drugih tretmana, bitno je da tijek i intenzitet prilagodite svom tipu kože i debljini, odnosno boji dlačice kako bi rezultati bili što bolji i u što kraćem vremenu. 
Između tretmana, nemojte čupati dlake, već ih obrijte po potrebi kako bi se očuvao korijen i uništio bljeskom. Ne preporučuje se koristiti sredstva za samotamnjenje i izbjeljivanje dlačica. Na dan tretmana nije poželjno nanositi kreme, pudere ili losione.

Tretmani se ne preporučuju trudnicama, dojiljama, osobama s malignim procesima u organizmu, osobama sa srčanim peacemakerom, metalnim implantatima, hepatitisom i infekcijama.