RENEW LIFT - do 10 godina mlađi izgled lica nekirurškom metodom uz revolucionarni aparat koji je pomaknuo granice estetske medicine uz rezultate koji traju do čak 2 godine

Sada samo: €130.00

Sada samo: €130.00

Sada samo: €130.00

Sada samo: €130.00

Sada samo: €130.00

Sada samo: €130.00

Sada samo: €130.00

Sada samo:€130.00 Pogledaj detalje ponude
Renew Lift - tretman pomlađivanja koji je pomaknuo granice estetske medicine 
Ovaj neinvazivan anti - aging tretman zatezanja i podizanja kože lica, vrata i dekoltea visoko fokusiranim ultrazvukom revolucionarna je metoda u estetskoj medicini u kojoj je za odlične rezultate dovoljan samo jedan tretman. 
Glavna odlika ovog prestižnog i ekskluzivnog tretmana u Adora Beauty Retreatu je tzv. nekirurški Face lifting - podiže opušteno tkivo, otklanja bore, daje tonus mišićima, definira konture lica i vraća volumen. 
Ovaj revolucionarni i jedinstveni uređaj može: ✔ potpuno ukloniti bore na čelu ✔ podignuti obrve za 3 – 4 mm ✔ popraviti i učvrstiti podočnjake ✔ suziti proširene pore ✔ podignuti obraze ✔ ublažiti ili potpuno ukloniti nazolabijalne bore ✔ zategnuti vrat ✔ zategnuti i ukloniti podbradak ✔ zategnuti dekolte
Rezultati tretmana su potpuno vidljivi najkasnije nakon 3 mjeseca, a traju 1 - 2 godine te je u tom periodu dovoljan svega jedan tretman za održavanje odličnih dugotrajnih rezultata. Tretman je namijenjen svima starijima od 30 godina koji se žele osjećati mlađe, a vide tragove prvih bora ili gubitak tonusa kože. 
Rezultati dobiveni Renew Lift tretmanom slični su kao i kod kirurških zahvata, no bez vremena oporavka koje isti zahtijevaju i naravno, odlaska pod nož, a sve to za puno manje novaca.  Kako funkcionira tretman Tehnologijom fokusiranog ultrazvuka visokog intenziteta (HIFU) tretiraju se tri različita sloja kože na različitim dubinama od 1,5 – 3,5 mm čime se djeluje direktno i na sloj kože koji se nalazi ispod masnog tkiva i koji je zadužen za definiranje strukture i proizvodnju kolagena, važnog sastojka kože i jednog od glavnih čimbenika mladolikog izgleda. 
Dosadašnje metode (laser, RF, IPL) davale su polovične rezultate i nisu uspijevale stimulirati kožu na regeneraciju na dubini većoj od 3mm! Renew lift, kontroliranim zagrijanjem tkiva na određenoj dubini potiče stvaranje velike količine kolagenskih vlakana, što rezultira učvršćivanjem, zatezanjem, podizanjem i pomlađivanjem kože! Višak opuštene kože nestaje, nema neželjenih posljedica, komplikacija niti crvenila, a nakon tretmana izgledate i do 10 godina mlađe i ljepše te ćete biti zadovoljni pogledom u ogledalo. 
O učinkovitosti i sigurnosti ove metode je nakon mnogobrojnih kliničkih studija svoj sud dala i FDA (Food and Drug Administration), označivši ovu metodu kao neinvazivnu, sigurnu i efikasnu!

Tagovi

hijaluron