SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Provedite jesen u pitoresknoj Toskani! Integral Zagreb vodi Vas na garantirano putovanje Bologna-Firenza-Siena-San Gimignano-Pisa-Lucca uz 4 dana/3 noćenja s Polupansionom, razgledima i prijevozom!

Prije:1590kn
Sada samo:1469kn
Sada samo:1469kn Pogledaj detalje ponude
Ponuda uključuje i posjet vinskom podrumu uz degustaciju vina, maslinovog ulja, aceto balsamica i salama! Polazak garantiran! Kupon vrijedi za 31.10.-03.11.2019.

Slične ponudeOvime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x