SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Proslavite NOVU 2020. na drugačiji način - putovanjem na 3 dana u BEČ i BRATISLAVU s Integralom! Autobusni prijevoz iz Zagreba, 2 noćenja s doručkom u hotelu 4*, razgledi...1099 kn/osobi!

Prije:1250kn
Sada samo:1099kn
Sada samo:1099kn Pogledaj detalje ponude
Novu godinu dočekajte u putovanju i razgledu dviju predivnih europskih prijestolnica... Kupon vrijedi isključivo za termin: 30.12.2019. - 01.01.2020.

Slične ponudeOvime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x