SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Priuštite svome tijelu, duhu i umu odmor i ravnotežu! Kundalini Yoga Journey studio u Zagrebu poziva Vas na mjesec dana vježbanja Kundalini yoge koja kombinira vježbe, tehnike disanja i meditacije!

Prije:280kn
Sada samo:115kn
Sada samo:115kn Pogledaj detalje ponude
U mjesec dana vježbanja i 8 dolazaka upoznajte filozofiju Kundalini yoge i njezin učinak na duh i tijelo! Jedna je od najbržih i najpotpunijih tehnika za transformaciju tijela, uma i duha zahvaljujući kombiniranju određenih slijedova vježbi (kriya), raznih tehnika disanja, mantri i meditacija. Kupon možete iskoristiti do 31.05.2019.

Slične ponude

Ocjena:
Sada samo 249kn  TETOVAZA Vec dugo pricate o tetovazi ali nista ne poduzimate  Vrijeme je da ostvarite svoj san :
[TETOVAŽA] Već dugo pričate o tetovaži, ali ništa ne poduzimate? Vrijeme je da ostvarite svoj san! :)

Platite samo 249 kn za tetovažu u vrijednosti čak 600 kn u studiju s 11 godina iskustva!


Ocjena:
Sada samo 229kn Studio Marcela u Preckom zasjao u novom ruhu Pramenovi ili bojanje uz preljev sisanje fen frizuru masku masazu vlasista i pranje kose za 229 kn
Ocjena:
Sada samo 149kn Radiofrekvencija lica uz tretman kisikom i ampulu hijalurona za 149 kn
Radiofrekvencija lica uz tretman kisikom i ampulu hijalurona za 149 kn!

Njega lica uz koju će vaša koža prodisati, bore će biti smanjene, a koža elastična i hidratizirana :)


Sada samo 799kn CELLULITE GUN  novo u borbi protiv celulita Kombinacija 20 mocnih tretmana za 5 puta brze rezultate u uklanjanju masnih stanica za 799 kn

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x

Besplatno!

Svakodnevno imamo preko 500 ponuda sa popustom i do 90%

Prijavite sa na besplatni newsletter

I ne propustite super popust