Pripremite se za ljeto uz tretmane mršavljenja NAJBOLJIM APARATIMA NA TRŽIŠTU! Istopite masnoće uz Med2Contour, Teslu + RF, limfnu drenažu i tretman po vašem izboru!

Sada samo: €549.00

Sada samo: €549.00

Sada samo: €549.00

Sada samo: €549.00

Sada samo: €549.00

Sada samo: €549.00

Sada samo: €549.00

Sada samo: €549.00

Sada samo: €549.00

Sada samo: €549.00

Sada samo: €549.00

Sada samo: €549.00

Sada samo: €549.00

Sada samo: €549.00

Sada samo: €549.00

Sada samo:€549.00 Ponuda je istekla
EKSKLUZIVNO - Med2 Contour, Tesla RF, Green Press limfna drenaža
Ponuda Dana u suradnji s Medicinsko estetskim centrom Venus - oblikujte tijelo uz revolucionarni Med2Contour. Nagrađivani aparat kojim brzo mršavite i VIDNO uklanjate celulit!

Med2Contour je uređaj najnovije generacije u svojoj kategoriji i nasljednik svjetski poznatog MedContour tretmana, koji sada kombinira ultrazvuk i radiofrekvenciju, u cilju efikasnog, sigurnog i bezbolnog nekirurškog preoblikovanja tijela - uklanjanja celulita i zatezanja kože tijela. MedContour tretman prva je prava alternativa liposukciji koja omogućava dugotrajne rezultate i smanjenje obujma!
Preporučuju ga, savjetuju i hvale mnogi svjetski doktori!

Prosječno smanjenje obujma tijela nakon prvog Med Contour tretmana je do 2,5 cm. Točni rezultati ovise o trenutnom stanju, masnom tkivu koje se tretira, godinama pacijenta, metabolizmu te hormonalnom statusu.

Pogledajte rezultate prije/poslije od zadovoljnih klijenata diljem svijeta!
Rezultati koji se dobiju Med2Contour tretmanima najsličniji su onima koje biste dobili operativnom liposukcijom. Ukoliko se držite napomena osoblja i zdravog životnog stila rezultati su trajni!

✔ najbolji aparat na tržištu za brzo i neinvazivno oblikovanje tijela
✔ odmah vidljivi rezultati
✔ istovremeno uklanjanje celulita i zatezanje kože
✔ izvrstan učinak u kombinaciji s limfnom drenažom
✔ 100% siguran, odobren od strane FDA
✔ sami birate dijelove tijela koje želite tretirati
✔ potpuno bezbolan, ugodan tretman (osjećaj je sličan kao kod masaže vrućim kamenjem)

Djelovanje tretmana

Med2Contour radi na principu ultrazvuka, aparat ima aplikator s dvije ultrazvučne glave niske frekvencije koje ciljano djeluju na lokalizirane masne naslage. Tretman je 100% siguran jer ultrazvuk ciljano prodire u potkožno masno tkivo, a ne oštećuje kožu, krvne žile i vezno tkivo. Tretman je ugodan i bezbolan, a kod jače izraženog celulita u početku se može javiti manja osjetljivost koja prestaje kod narednih tretmana. 24h prije tretmana preporučuje se piti puno vode (2 - 3 litre) kako bi se olakšalo ukapljivanje masnog tkiva.

Radi se prvoj PRAVOJ alternativi operativnoj liposukciji koja ujedno ne zahtijeva nikakvo vrijeme oporavka! Samo Med Contour aparat ima čak dvije ultrazvučne glave koje su postavljene pod međusobnim kutom od 135 stupnjeva, a također ima i vakuum te aplikator za otvaranje limfnih čvorova.

Ovo je jedini patentirani uređaj na svijetu koji usisava tkivo i kroz djelovanje varijabilne niske frekvencije i fokusiranog ultrazvuka omogućuje kontroliran tretman. Djeluje na same uzročnike celulita stoga su rezultati tako uspješni. Razbijaju se masne stanice i vezivna vlakna što naposljetku dovodi do uklanjanja samog celulita.
Tesla RF radi na kombinaciji HIFEM (elektromagnetski visoki intenzitet) i RF (radiofrekvencija). Radiofrekvencija zagrijava potkožno tkivo i mišić te ga priprema za intenzivne kontrakcije, a istovremeno zagrijava i topi masnoće
Pomaže kod oblikovanja tijela, izgradnje mišića i sagorijevanja masti. Sastoji se od 2 aplikatora koji se postavljaju na ciljana područja: trbuh, bedra, stražnjica i ruke
U svega 30 minuta postiže 20 000 jakih mišićnih kontrakcija koje je nemoguće postići klasičnim treningom!
Limfna drenaža potiče razgradnju celulita, prokrvljenost tkiva, otklanjanje edema i smanjenje obujma radi puštanja tekućine. Jedan od naziva za limfnu drenažu je presoterapija
Razlog tome je to što ovaj tretman uključuje upuhivanje zraka koji stvara pritisak na točno određene dijelove tijela. Na ovaj način se mehanički potiskuje nataložena tekućina među stanicama. Kroz ovu terapiju izbacit će se suvišne i štetne tvari iz tijela, kao i tekućina. Nakon tretmana osoba više nema natečenosti niti boli koja je bila prisutna ranije.