SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Prestanak pušenja uz tretman Bio laserom! Napokon se oslobodite nikotinske ovisnosti i značajno unaprijedite zdravlje za 350 kn!

Prije:1500.00kn
Sada samo:350.00kn
Prije:1500.00kn
Sada samo:350.00kn
Prije:1500.00kn
Sada samo:350.00kn
Prije:1500.00kn
Sada samo:350.00kn
Sada samo:350.00kn Ponuda je istekla
Otklonite ovisnost o pušenju na efikasan i bezbolan način!

U današnje smo vrijeme svi upoznati s činjenicom da pušaći imaju veće šanse oboljenja od neizlječivih i teških bolesti. Karcinom dušika, usne šupljine, mokraćnog mjehura, gušterače i jednjaka samo su neke od tegoba koje mogu pogoditi osobe ovisne o pušenju. Usto, pušači se tijekom života mogu suočiti s infarktom, moždanim udarom i smanjenom plodnošću. 

Ipak, ovisnost o pušenju može se otkloniti. Ne samo što ćete prestankom pušenja značajno otkloniti opasnost od dobivanja teških bolesti, već ćete uštedjeti i mnogo novca. Primjerice, osoba koja dnevno puši dvije kutije cigareta po prosječnoj cijeni od 25 kn godišnje potroši više od 18 000 kuna. 

Tretman Bio Laserom 

Ovaj je tretman u potpunosti bezbolan. Putem lasera se stimuliraju akupunkturne točke na licu, rukama i nogama jer se radi o mjestima koja su povezana s nikotinskim receptorima i potiču ovisnost o pušenju. Tako se eliminiraju nuspojave fizičke ovisnosti koje se najčešće javljaju kod prestanka pušenja zbog nikotinske apstinencijske krize. Nervoza, razdražljivost, glavobolja, nesanica, depresija, tjeskoba i vrtoglavica su samo neke od posljedica koje se ovim tretmanom mogu spriječiti. 


Slične ponude

Ocjena:
Sada samo 299.00kn PRESTANAK PUSENJA  tretman Bio Laserom protiv nikotinske ovisnosti Ukoliko nakon prvog tretmana ne bude rezultata drugi dobivate GRATIS
PRESTANAK PUŠENJA - tretman Bio Laserom protiv nikotinske ovisnosti! Ukoliko nakon prvog tretmana ne bude rezultata, drugi dobivate GRATIS!

Donesite novogodišnju odluku i zauvijek se riješite štetne navike uz najnapredniju metodu za odvikavanje za 299 kn!


Ocjena:
Sada samo 299.00kn Test intolerancije iz krvi ili korijena kose na 450 ili 550 namirnica gluten laktozu zacine aditive i konzervanse uz testiranje na teske metale od 299 kn
Ocjena:
Sada samo 299.00kn Test intolerancije na 349 namirnica i zacina putem krvi  NIZA CIJENA  Otkrijte koje namirnice vam stete izbacite ih i osjecajte se bolje za 299 kn
Test intolerancije na 349 namirnica i začina putem krvi - NIŽA CIJENA! Otkrijte koje namirnice vam štete, izbacite ih i osjećajte se bolje za 299 kn!

Provodi se cjelovitom nutricionističkom obradom informacija dobivenih iz krvne slike, krvne grupe, indexa mastiOvime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x