SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

POPUST: 50% - Pregled vidnog polja uređajem Octopus 900 koji daje točne rezultate bez obzira na umor pacijenta, gubitak fokusa ili pomicanje glave za 199 kn!

Prije:400kn Sada samo:199kn
Prije:400kn Sada samo:199kn
Prije:400kn Sada samo:199kn
Prije:400kn Sada samo:199kn
Sada samo:199kn Pogledaj detalje ponude
Specijalistički pregled vidnog polja

Pod vidnim poljem smatra se područje koje neka osoba može percipirati bez pomicanja glave ili očiju. Prosjek kod mlađe populacije je 175 stupnjeva dok kod starijih pada na 139 stupnjeva. Pregled vidnog polja naziva se perimetrija - metoda kojom se mjeri vidno polje odnosno ispituju granice vidnog polja i postojanje ispada u njemu.

Dobiveni rezultati izuzetno su bitni jer otkrivaju poremećaje u rubnim dijelovima vidnog polja, a pomažu i kod pravovremenog otkrivanja abnormalnosti, praćenja bolesti oka te otkrivanja nezapaženih oštećenja vida.

Pregled se provodi aparatom Octopus 900 koji je zbog svoje preciznosti, pouzdanosti mjerenja i brzine izvođenja testova najkompletniji perimetar na današnjem tržištu. Koristi tzv. Goldmannovu kupolu koja pokriva 90 stupnjeva u svim kvadrantima. Visoko je senzitivan zbog čega izbjegava greške koje mogu nastati zbog umora pacijenta, gubitka fokusa ili pomicanja glave. Jedini je uređaj koji omogućava sve metode pregleda vidnog polja na samo jednom instrumentu.

opisslike

Poliklinika Optotim

Poliklinika Optotim suvremena je optička i oftalmološka tvrtka čiji se uspjeh prepoznaje po kvaliteti usluge, raznolikosti izbora i razumijevanju potreba klijenata. Njihov stručni tim sačinjavaju neka od najeminentnijih imena oftalmologije u Hrvatskoj.

Poliklinika je osnovana 2003. godine s vizijom stvaranja novog standarda unutar djelatnosti optike, kako u ponudi optičkih proizvoda tako i u brizi o zdravlju vaših očiju. Nizom godina iskustva produbilo se poznavanje optičke industrije, ali i prepoznavanje potreba kupaca, stoga je tvrtka napravila zaokret u svojoj djelatnosti.

Udobnost i skrb, osnovna su načela poslovanja tvrtke. Očituju se u svakom segmentu optike, modernom i luksuznom dizajnu i uređenju, širokim izborom modnih i vrhunskih brendova te susretljivosti i ljubaznošću zaposlenika. Poslovanje tvrtke raste i jača se zahvaljujući odličnoj prihvaćenosti od strane klijenata. Tako tvrtka danas broji jednu oftalmološku polikliniku i petnaest optika diljem Hrvatske.

Dođite, očekuju Vas!

Slične ponude

Ocjena:
Sada samo 75kn Specijalisticki pregled za meke kontaktne lece uz 30posto popusta na paket leca s otopinom u Poliklinici Optotim za samo 75 kn
Detalji ponude...
Specijalistički pregled za meke kontaktne leće uz 30% popusta na paket leća s otopinom u Poliklinici Optotim za samo 75 kn!

Određivanje dioptrije, mjerenje zakrivljenosti rožnice, pregled prednjeg segmenta oka, poduka za nošene leća


Ocjena:
Sada samo 89kn Pregled za korekcijske naocale i mjerenje ocnog tlaka za 89 kn
Detalji ponude...
Pregled za korekcijske naočale i mjerenje očnog tlaka za 89 kn!

+ 20% popusta na kompletne dioptrijske naočale u akcijskoj ponudi


Kompletne progresivne naočale - dioptrijski okvir i višejakosne Rodenstock leće uz garanciju na prilagodbu za 1.799 kn!

Osigurajte si kvalitetne naočale renomiranih europskih proizvođača i čak 4 sloja zaštite


Ocjena:
Sada samo 899kn Dijagnosticiranje glaukoma u Ocnoj poliklinici dr Vukas  obavite sve preglede potrebne za utvrdjivanje jednog od vodecih uzroka sljepoce za 899 kn
Detalji ponude...
Dijagnosticiranje glaukoma u Očnoj poliklinici dr. Vukas - obavite sve preglede potrebne za utvrđivanje jednog od vodećih uzroka sljepoće za 899 kn!

Mjerenje očnog tlaka i vidne oštrine, pregled očne pozadine, analiza vidnog živca i žute pjege uz pregled oftalmologa


Ocjena:
Sada samo 149kn  OFTALMOLOSKI Kompletan pregled uz mjerenje ocnog tlaka provjeru vidne ostrine i pregled ocne pozadine za odrasle i djecu za 149 kn
Detalji ponude...
Ocjena:
Sada samo 349kn Pregled za lasersku korekciju vida u Ocnoj poliklinici dr Vukas za 349 kn
Detalji ponude...
Pregled za lasersku korekciju vida u Očnoj poliklinici dr. Vukas za 349 kn!

Kompletan oftalmološki pregled uz mjerenje zakrivljenosti i debljine rožnice te objektivno mjerenje dioptrije


Ocjena:
Sada samo 99kn Oftalmoloski pregled uz mjerenje ocnog tlaka u Poliklinici i Optici Aralica za 99 kn
Detalji ponude...
Oftalmološki pregled uz mjerenje očnog tlaka u Poliklinici i Optici Aralica za 99 kn!

+ 50% popusta na dioptrijske naočale iz odabrane kolekcije, 25% na sve dioptrijske naočale i akcija za progresivne leće