Pregled s konzultacijama, čišćenje zubnog kamenca i pjeskarenje te poliranje i premaz Tooth Mouse pastom u Ordinaciji dentalne medicine Lada Hemerich Martinčić

Sada samo: €29.00

Sada samo: €29.00

Sada samo: €29.00

Sada samo: €29.00

Sada samo: €29.00

Sada samo:€29.00 Pogledaj detalje ponude
mr.sc. Lada Hemerich Martinčić, doktor dentalne medicine

Dr. Hemerich Martinčić diplomirala je na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu 1995. godine. Neposredno nakon pripravničkog staža upisuje poslijediplomski studij na Stomatološkom fakultetu iz područja oralne patologije i stomatološke protetike, te 1999. godine dobiva titulu magistra znanosti! Svoje je znanje i vještinu usavršila na brojnim domaćim i stranim seminarima i kongresima, te aktivno sudjeluje na predavanjima i stručnim sastancima.

Čišćenje zubnog kamenca s poliranjem

Tretman koji je namijenjen skidanju naslaga na zubima primjenom instrumenata koji omekšavaju i uklanjaju naslage sa zubi. Zatim se poliraju zubi kako bi se uklonile neravnine sa zubi i kako bi površina zuba bila glatka i sjajna.

Pjeskarenje

Uklanja pigmentacije koje nije moguće ukloniti ultrazvučnim čišćenjem i poliranjem. Pjeskarenje se obavlja posebnim aparatom u koji se stavlja fino zrnati pijesak koji pomoću vode i zraka pod jačim pritiskom skida gotovo svu pigmentaciju sa zuba.



Plomba

Velik broj ljudi ima barem jedan ispun (plombu), a riječ je o najčešćem stomatološkom zahvatu. Pomoću plombe se spašava živac zuba i zaustavlja se karijes. Odnosno, sprječava se da se karijes proširi do živca i time nastanu veći problemi. Plombe se postavljaju na oštećeni dio zuba i njihov je zadatak, također, oponašati prirodni izgled zuba, a koristi se u slučaju pokvarenih, istrošenih ili slomljenih zubi. Izrađene su od kompozitne smole koja ne sadrži živu niti metale, a savršeno se prilagođavaju zubu i usklađuju s bojom zuba.

Pregled

Pregled - detaljnom kontrolom usne šupljine može se vidjeti čak i predvidjeti karijes. Zato je potrebno prije bilo kakvog procesa napraviti dobar pregled.