SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

PREGLED MADEŽA - ne čekajte vidljivu promjenu na madežu, obavite dermatoskopski pregled cijelog tijela u Poliklinici LabPlus za 250 kn!

Prije:500.00kn
Sada samo:250.00kn
Prije:500.00kn
Sada samo:250.00kn
Prije:500.00kn
Sada samo:250.00kn
Sada samo:250.00kn Ponuda je istekla
Dermatoskopski pregled madeža cijelog tijela

Dermatoskopski pregled madeža obuhvaća pregled madeža kože cijelog tijela, vlasišta i na vidljivim sluznicama. Prilikom pregled madeža koristi se dermatoskop, optički instrument koji se koristi za povećanje slike kožnih promjena. Koristi se za rano otkrivanje melanoma, poveća se dijagnostička točnost i izbjegavaju nepotrebne operacije običnih madeža i dobroćudnih promjena. 

Dermatoskopski pregled preporučuje se kod iznenadne pojave novih madeža, kod promjene već postojećih madeža (pojave asimetrije, promjene boje, veličine, pojave uzdignuća, nepravilnosti rubova) te simptoma poput svrbeža ili krvarenja unutar lezije koji mogu označavati malignu transformaciju. 

Pregled madeža preporučuje se jednom godišnje, a kod osoba s većim rizikom i češće prema savjetu dermatologa. 

Pregled se preporučuje učiniti jednom godišnje osobama koje imaju:

• velik broj madeža na tijelu 
• svjetliju put te osjetljivost na izlaganje suncu 
• opeklina od sunca ili kontinuiranu izloženost 
• velik broj madeža 
• povijest bolesti melanoma ili karcinoma kože

Prema podacima RH, učestalost melanoma se povećala preko 100 % i kod muškaraca i kod žena, dok je smrtnost od melanoma porasla do 50 %.

Znakovi melanoma:

• crna ili tamno plava mrlja koja se povećava
• promjena boje madeža
• promjena čvrstoće i oblika madeža
• upala kože

Slične ponude


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x