SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Pregled i balans atlasa - pregled cijele kralježnice, dubinska masaža i savjetovanje o održavanju kralježnice u centru Arcus u Velikoj Gorici za 375 kn!

Prije:750kn
Sada samo:375kn
Prije:750kn
Sada samo:375kn
Prije:750kn
Sada samo:375kn
Sada samo:375kn Pogledaj detalje ponude
TERAPIJA ATLASA

U terapiju je uključen pregled i balans atlasa. Atlas je prvi vratni kralježak koji zajedno s površinama zglobova zatiljka čini zglob glave. Zatiljak i atlas zajedno s drugim vratnim kralješkom aksisom čine istaknutu fukcionalnu cjelinu vratne kralježnice i sustava za pokretanje. Atlas ne nosi samo glavu već je odgovoran za veliki broj tegoba i oboljenja ako se ne nalazi u svom prirodnom položaju.
Vraćanje atlasa u njegov prirodni položaj je doživotno (osim u slučaju prometnih udesa ili ozljeda gdje je moguć jak trzaj glavom)

Atlas terapija je preventivna metoda i kod zdravih osoba, posebice mladih i djece, jer nepravilan položaj atlasa može dovesti do fukcionalne skolioze.
Atlas terapija se sastoji u dva koraka: 

       1.  Terapeutske repozicije atlasa, pomoću posebnog uređaja. Ne radi se ručno zakretanje glave, te ne postoje opasnosti od ozljede, jer se ne narušava anatomska struktura vrata, zbog čega je metoda bezopasna.  
Radi se o vibracijskoj masaži potiljka po točno određenim akupunkturnim točkama sa lijeve i desne strane potiljka. Vibracija koju stvara uređaj, dovodi atlas u njegov prirodni položaj, jer djeluje na meka tkiva koja ga drže i povezuju ga sa potiljkom.

        2. Vježbi za vrat i kičmu – koje pomažu u učvršćivanju leđnih i vratnih mišića.


Kome se sve preporučuje Atlas terapija? 

Onima koji pate od migrena i glavobolja, slabe cirkulacije, aritmije, vrtoglavice i neravnoteže, umora, nesanice, neraspoloženja, nedostatka energije, bolova u vratu, ramenima, leđima, kukovima i koljenima, problema sa disanjem (osjećaj nedostataka zraka i sl.), ako se bavite sportom, plesom, yogom i sl., ili ako Vaš svakodnevni posao zahtjeva prekomjerno korištenje jednog položaja tijela. 

Atlas terapija može poboljšati kvalitetu življenja kod: 

  • parkinsonove bolesti

  • multiple skleroze

  • fibromialgije

Slične ponude

Sada samo 99kn Tretman kiropraktike i osteopatije  pregled elektrostimulacija akupresura i manipulacija u centru za kraljeznicu Arcus u Velikoj Gorici za samo 99 kn
Tretman kiropraktike i osteopatije - pregled, elektrostimulacija, akupresura i manipulacija u centru za kralježnicu Arcus u Velikoj Gorici za samo 99 kn!

Najčešće se koristi za liječenje lokomotornih i funkcionalnih tegoba kao što su bolovi u vratu i ramenima (Tagovi: Top 10)


Sada samo 375kn Pregled i balans atlasa  pregled cijele kraljeznice dubinska masaza i savjetovanje o odrzavanju kraljeznice u centru Arcus u Velikoj Gorici za 375 kn
Ocjena:
Sada samo 250kn Specijalisticki pregled ortopeda i konzultacije za 250 kn
Specijalistički pregled ortopeda i konzultacije za 250 kn!

Ako osjećate preskakanje zglobova ili bol u kostima, a niste sigurni zašto, rezervirajte svoj termin što prije! (Tagovi: Top 10)
Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x