SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Predstava "Smrt i djevojka" - pogledajte ovaj intrigantan triler koji govori o odnosu zločinca i žrtve te traumama zlostavljane žene za 45 kn!

Prije:70kn
Sada samo:45kn
Sada samo:45kn Pogledaj detalje ponude
Smrt i djevojka


Režija: Helena Petković
Autor: Ariel Dorfman, 1990.

Jezik originala: španjolski

Prijevod: Nenni Delmestre

Igraju: Petra Svrtan, Ivan Colarić i Darko Stazić
Paulina Escobar je supruga poznatog pravnika u bezimenoj zemlji trećeg svijeta. Jednog dana usred jakog nevremena njezin suprug doma dolazi s ljubaznim strancem kojega je tek upoznao.

Paulina se susreće sa svojom prošlosti jer je uvjerena da je taj stranac, Dr. Miranda, bio član fašističkog režima te da je Paulinu mučio i silovao.

Protiv volje svog supruga Paulina uzima pravdu u svoje ruke i odlučuje uraditi sve što je potrebno kako bi Miranda priznao stravična djela koja je činio.

Scenografija: Helena Petković i Darko Stazić
Izbor glazbe i tonska obrada: Davor Rocco
Kostimi: Helena Petković, Darko Stazić, Petra Svrtan i Ivan Colarić
Svjetlosni dizajn: Helena Petković

Slične ponude

Ocjena:
Sada samo 45kn Predstava U zajednickom stanu  romanticna komedija o dva para u izvedbi Ksenije Pajic Matije Prskalo Zijada Gracica i Mladena Cuture za samo 45 kn
Ocjena:
Sada samo 35kn Predstava Kajbare  zaglazbancije i politikancije   odusevite se kabaretom s elementima stand up komedije 20 2 u Histrionskom domu za 35 kn
Predstava "Kajbare - zaglazbancije i politikancije'' - oduševite se kabaretom s elementima stand up komedije 20.2. u Histrionskom domu za 35 kn!

Nasmijte se Gagi koji kroz igru i ples progovara o svakodnevnim dilemama "malog čovjeka", početak 20h
Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x