SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Predstava "Kajbare - zaglazbancije i politikancije'' - oduševite se kabaretom s elementima stand up komedije 6.11. u Histrionskom domu za 35 kn!

Prije:50.00kn
Sada samo:35.00kn
Prije:50.00kn
Sada samo:35.00kn
Prije:50.00kn
Sada samo:35.00kn
Prije:50.00kn
Sada samo:35.00kn
Sada samo:35.00kn Ponuda je istekla
Predstava "Kajbare - zaglazbancije i politikancije" 

Autor: Bjelovarski kantautor i šansonijer, Mladen Medak Gaga

Odličan kabaret s elementima stand up komedije, predočene nam sa stajališta običnog čovjeka, kajkavca – Gage, koji na sebi svojstven način, kroz igru i pjesmu progovara o svakodnevnim dilemama ''malog čovjeka".

Predstava je do sada izvedena 90-ak puta. Između ostaloga nasmijala je građane u Koprivnici, Križevcima, Đurđevcu, Pitomači, Ludbregu, Čakovcu, Varaždinu, Bjelovaru, Vrbovcu, Garešnici, Čazmi, Mariji Bistrici, Križu, Maloj Subotici, Zagrebu (8. Međunarodni festival kabarea Gumbekovi dani 2015. u Histrionskom domu).

O autoru

Mladen Medak Gaga, glazbom se ozbiljnije počeo baviti 1992. godine, kada je s djelovanjem započeo u glazbenom sastavu 'Stare staze', pa je u to vrijeme aktivnije krenuo s pisanjem glazbe i stihova.

Već 1994. godine, Gaga se na samostalnom albumu 'Starih staza' pojavljuje kao autor glazbe i teksta za četiri pjesme i još kao autor teksta za dvije. Naredne, 1995.godine, Gaga piše glazbu i tekst za pjesmu ''Ritam ljubavi mi daj'', s kojom''Stare staze'' nastupaju na Dori, hrvatskom festivalu izbora pjesme za Euroviziju.

Gaga 1996. godine prestaje s djelovanjem u 'Starim stazama'. Nakon toga povremeno piše za druge, a 2003. godine ponovno se aktivnije vraća glazbi, pa i sam nastupa na festivalima. Njegove pjesme, uz spomenutu Doru, mogli ste čuti na 'Brod festu' u Slavonskom Brodu, na 'Zlatnim žicama Slavonije' u Požegi, na 'Glazbenom festivalu Podravine i Podravlja' u Pitomači (1. nagrada 2010., 2. nagrada 2012., 1. nagrada 2014.), na koprivničkim festivalima 'Od srca' srcu' i Festivalu šansone 'Zvonimir Golob', na zagrebačkom Chansonfestu, na Festivalu šaljive šansone u Blatu na Korčuli ( na kojem je 2005.godine osvojio Grand prix, a 2007. prvu nagradu stručnoga žirija, dok je 2008. godine za skladbu 'Petrovi vjetrovi' osvojio Grand Prix festivala i prvu nagradu publike istovremeno). 

Njegova izričajna prepoznatljivost očituje se u jednostavnim glazbenim formama šansonijerskog opredjeljenja i, uglavnom, u epskim, humorističnim tekstovima, koji za teme imaju svakodnevnu preokupaciju običnih, 'malih' ljudi ili pak s iste pozicije satirično progovara o politici i političarima. Tekstovi i glazba su mu 'pitkiji', razumljiviji nego većini autora koja ima slično stilsko opredjeljenje, ali istovremeno odbacuje nakanu i ambicije prema visokoliterarnim dometima te osvaja neposrednošću.


Slične ponude

Ocjena:
Sada samo 49.00kn Ulaznica za unutarnji i vanjski bazen Hotela Sport i 1 mijesana pizza za samo 49 kn
Ocjena:
Sada samo 54.00kn Setnja Zagrebom na drugaciji nacin Otkrij skrivene legende i mitove u gradu Rezerviraj vec sada HIT turu s razigranim Kolumbinama
Šetnja Zagrebom na drugačiji način! Otkrij skrivene legende i mitove u gradu!Rezerviraj već sada HIT turu s razigranim Kolumbinama

Saznaj zanimljive gradske priče, pogodi iz kojih filmova i predstava su dijalozi i nasmij se do suza već od 54 kn!


Ocjena:
Sada samo 149.00kn FUN PARK BIOGRAD by MIRNOVEC  cjelodnevna ulaznica za nezaboravno iskustvo u najvecem tematsko zabavnom parku u Hrvatskoj za 149 kn
Sada samo 160.00kn Tecaj tenisa za sve uzraste  mjesec dana treninga s vrhunskim trenerima na cak 5 lokacija u gradu vec od 160 kn

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x