SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

PREČKO - voucher za 59 kn za strane jezike po izboru kojim umanjujete cijenu tečaja po izboru za 500 kn u školi ABC STRANI JEZICI!


Sada samo:59.00kn

Sada samo:59.00kn

Sada samo:59.00kn

Sada samo:59.00kn

Sada samo:59.00kn

Sada samo:59.00kn

Sada samo:59.00kn
Sada samo:59.00kn Pogledaj detalje ponude

Slične ponude

Sada samo 399.00kn Tecaj engleskog s naglaskom na konverzaciji  20 skolskih sati nastave i izvannastavnih aktivnosti uz ukljucene materijale i potvrdu za 399 kn
Tečaj engleskog s naglaskom na konverzaciji - 20 školskih sati nastave i izvannastavnih aktivnosti uz uključene materijale i potvrdu za 399 kn!

Riješite se straha i progovorite engleski od prvog trena u zabavnoj atmosferi učionice ili iz udobnosti vašega domaOvime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x