SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Povijesna istarska utvrda San Canzian Village Hotel nudi proljetni odmor na 3 dana/ 2 noćenja s doručkom te wine pairing večerom! Luksuzni odmor za dvoje uz poklon iznenađenja po super cijeni!

Prije:3249.00kn
Sada samo:3249.00kn
Sada samo:3249.00kn Pogledaj detalje ponude
Nekoć jedna od najslavnijih utvrda ovog djela Europe danas je moderan hotel koji oduševljava svojim dizajnom, istovremeno pružajući svojim gostima prijeko potreban predah! Oduševite se krajolikom, vinskim podrumom,...Kupon je iskoristiv od 14.05.20. do 30.06.20.

Slične ponude


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x