SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Povećanje grudi implantatima uz uključen smještaj u bolnici, anesteziju i kontrolu nakon operacije - postignite željeni oblik i puninu grudi za 21.000 kn!


Sada samo:21000.00kn

Sada samo:21000.00kn
Sada samo:21000.00kn Ponuda je istekla
Povećavanje grudi 

Jedna od najtraženijih i najpopularnijih operacija u estetskoj kirurgiji!

Za operaciju grudi, pacijentice se najčešće odlučuju nezadovoljne veličinom, oblikom ili položajem dojki. Često se ovakve intervencije rade i u cilju rješavanja postojeće, estetski neprihvatljive, asimetrije dojki, zbog gubitka volumena nakon trudnoće i dojenja ili nakon rigoroznih dijeta kada se smanjuje i količina masnog tkiva dojke.

Na prvom pregledu moći ćete iznijeti svoje želje i ciljeve, potom će detaljnim liječničkim pregledima biti napravljen operativni plan koji u potpunosti odgovara Vašim potrebama

Na pregledu se pacijent obavještava o mogućim rizicima i limitima. 

Cilj je da se pacijentu pruže sve informacije da bi imao realnu sliku što od ovog zahvata može da očekuje. Povećanje grudi se radi implantatima posljednje generacije, različite veličine i oblika.

Operacija grudi se radi u uvjetima opće anestezije, zahtijeva detaljnu preoperativnu pripremu i postoperativni boravak. Postoperativni oporavak je kod svake pacijentice drugačiji, ali se većina vraća lakšim svakodnevnim poslovima nakon sedam dana. Intenzivnije fizičke vježbe treba izbjegavati u periodu od šest tjedana. 

Zahvat obavlja dr. Matija Miletić, ugledni hrvatski estetski kirurg koji osim u Ordinaciji MM Medestetica radi na odjelu za plastično-rekonstruktivnu kirurgiju i kirurgiju dojke u Općoj bolnici Karlovac. Također, stručni je suradnik u dvije zdravstvene ustanove u Hrvatskoj. U 2016., 2017. i 2018. godini proglašen je Najdoktorom, a pacijenti ga opisuju kao izuzetno ljubaznog, pedantnog i susretljivog te profesionalnog i posvećenom svom poslu.

Priprema za zahvat 

Ukoliko ste se odlučili za ovu vrstu zahvata prva stavka je da ste u potpunosti zdravi i u dobroj fizičkoj formi. Dva tjedna prije operacije preporučuje se prestati s pušenjem te prestati uzimati lijekovi koji razrjeđuju krv (kao što su aspirin, brufen) i dodatke prehrani (vitamin C, Omega 3, riblje ulje, biljni lijekovi i slično. 

Tjedan dana prije operacije potrebno je prestati s konzumacijom alkohola, a ukoliko dođe do prehlade ili viroze potrebno je obavijestiti liječnika jer svaka infekcija ili virus moraju biti sanirani prije operacije. 

Na dan operacije ne smije se jesti i piti. 

Tijek zahvata 

Zahvat uobičajeno traje od jednog do tri sata, a obavlja se pod općom anestezijom. Rez se radi ispod grudi u prirodnoj brazdi dojke, oko donjeg ruba bradavice ili ispod pazuha. Ovisno o vrsti, veličini implantata te željama pacijentice on se postavlja ispod tkiva dojke ili ispod mišića.

Nakon zahvata 

Potpuni oporavak očekuje se četiri do šest tjedana nakon operacije. Odmah poslije zahvata javljaju se bol, oticanje, podljevi, pritisak u prsima te je moguće i otežano disanje. Ti simptomi su sasvim normalni, a njihovu ublažavanju pridonose mirovanje i lijekovi protiv bolova. 

Nakon zahvata potrebno je nositi mekani, komforni kompresivni grudnjak ako bi se smanjila postoperativna oteklina i zadržao implantat na mjestu gdje je postavljen. Osim što drži implantate na mjestu, on omogućava vraćanje normalnom dnevnom ritmu, obavljanju poslova i slično. Najčešće se pacijenticama preporučuju lagano vježbanje koje se provodi oko dva tjedna. Svakako je bitno da se ne izlažete teškim fizičkim naporima ili podizanju tereta. 

Unatoč očekivanom razvoju oporavka svaka osoba se oporavlja individualno te svaka može imati određene simptome ovisno o razdoblju. Stoga je važno ostati u kontaktu s kirurgom te ga obavještavati o svim simptomima ili eventualnim komplikacijama. 

Rezultati zahvata 

Rezultati su vidljivi odmah kod prvog previjanja, no pravi se oblik najčešće vidi šest tjedana nakon operacije. Istraživanja pokazuju da je između 75 i 58% pacijentica zadovoljno promjenama postignutim zahvaljujući estetskoj kirurgiji.

Slične ponude

Ocjena:
Sada samo 7999.00kn OPERACIJA NOSA  nezadovoljni ste izgledom i oblikom nosa  Postignite zeljeni sklad lica u Poliklinici Arcadia u Daruvaru za 7 999 kn
OPERACIJA NOSA - nezadovoljni ste izgledom i oblikom nosa? Postignite željeni sklad lica u Poliklinici Arcadia u Daruvaru za 7.999 kn!

Zahvat izvodi dr. Bojan Ignatovski - Najdoktor za 2018. i 2019. godinu! Uključena anestezija i moguće plaćanje na rate


Ocjena:
Sada samo 18990.00kn Povecanje grudi u Poliklinici Arcadia u Daruvaru za 18 990 kn Zahvat obavlja Bojan Ignatovski Najdoktor za 2018 i 2019 godinu
Ocjena:
Sada samo 10200.00kn Liposukcija 1 regije tijela zahvacene masnim tkivom po izboru u Poliklinici Arcadia u Daruvaru za 10 200 kn
Liposukcija 1 regije tijela zahvaćene masnim tkivom po izboru u Poliklinici Arcadia u Daruvaru za 10.200 kn!

Tretirani dijelovi tijela mogu se smanjiti i za dvije veličine, mogućnost plaćanja na rate


Ocjena:
Sada samo 3990.00kn Korekcija vjedja  izgledajte cak 10 godina mladje uz zahvat na oba oka i ukljucenu anesteziju u Poliklinici Arcadia za 3 990 kn
Korekcija vjeđa - izgledajte čak 10 godina mlađe uz zahvat na oba oka i uključenu anesteziju u Poliklinici Arcadia za 3.990 kn!

Birajte između gornjih ili donjih vjeđa uz mogućnost plaćanja na rate kod Bojana Ignatovskog, Najdoktora za 2018.i 2019.


Ocjena:
Sada samo 4550.00kn KOREKCIJA USIJU  estetski zahvat uz ukljucenu lokalnu anesteziju u Poliklinici Arcadia u Daruvaru za 4 550 kn
KOREKCIJA UŠIJU - estetski zahvat uz uključenu lokalnu anesteziju u Poliklinici Arcadia u Daruvaru za 4.550 kn!

Zahvat izvodi dr. Bojan Ignatovski - Najdoktor za 2018. i 2019. godinu s više od 25 godina iskustva u plastičnoj kirurgiji


Ocjena:
Sada samo 1250.00kn INJEKCIJSKA LIPOLIZA  Vidljivi rezultati uz suvremeno mrsavljenje cime se postize razgradnja masnog tkiva na neinvazivan nacin za 1 250 kn
INJEKCIJSKA LIPOLIZA - Vidljivi rezultati uz suvremeno mršavljenje čime se postiže razgradnja masnog tkiva na neinvazivan način za 1.250 kn!

Zahvat izvodi dr. Matija Miletić, Najdoktor za 2016., 2017., 2018. i 2019. godinu - poklonite mu svoje povjerenje


Ocjena:
Sada samo 5500.00kn MACKASTE OCI  Postignite egzotican pogled i naglasite zenstvenost eleganciju i profinjenost za 5 500 kn
MAČKASTE OČI - Postignite egzotičan pogled i naglasite ženstvenost, eleganciju i profinjenost za 5.500 kn!

Poklonite povjerenje dr. Matiji Miletiću, Najdoktoru za 2016., 2017.,2018. i 2019. godinu; uključena anestezija


Ocjena:
Sada samo 3999.00kn KOREKCIJA VJEDjA  pomladite lice kod dr Miletica specijalista na tom podrucju proglasenog Najdoktorom 2016  2017  2018 i 2019 godine
KOREKCIJA VJEĐA - pomladite lice kod dr. Miletića, specijalista na tom području proglašenog Najdoktorom 2016., 2017., 2018. i 2019. godine!

Tretirajte gornje ili donje kapke OBA OKA i riješite se viška kože, masnog tkiva i težine u očima od 3.999 kn!


Ocjena:
Sada samo 4999.00kn KOREKCIJA USIJU  rijesite problem nepravilnog oblika i deformacija uz estetski zahvat ukljucenu anesteziju i kontrolu nakon operacije za 4 999 kn
KOREKCIJA UŠIJU - riješite problem nepravilnog oblika i deformacija uz estetski zahvat, uključenu anesteziju i kontrolu nakon operacije za 4.999 kn!

Zahvat izvodi dr. Matija Miletić, Najdoktor za 2016., 2017., 2018. i 2019. godinu - poklonite mu svoje povjerenjeOvime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x