SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Postani pilot na jedan dan uz program za početnike! Tečaj uključuje čak 30 minuta leta u avionu s instruktorom i 90 minuta teorije za 649 kn!


Sada samo:649kn

Sada samo:649kn

Sada samo:649kn

Sada samo:649kn

Sada samo:649kn

Sada samo:649kn

Sada samo:649kn

Sada samo:649kn

Sada samo:649kn

Sada samo:649kn

Sada samo:649kn

Sada samo:649kn

Sada samo:649kn

Sada samo:649kn

Sada samo:649kn
Sada samo:649kn Ponuda je istekla
Ostvarite san o letenju!

Letenje vas vodi na drugi svijet s novim perspektivama!

Odvažite se postati pilot na jedan dan, vinite se u do sada nedostižne visine i priuštite si istinski nezaboravno iskustvo!

Uz ovu genijalnu ponudu imate jedinstvenu priliku isprobati stvarno letenje - uz pomoć instruktora ECOS pilot school proći ćete pokazno školovanje, odnosno vježbu 1. koju prolaze svi kandidati koji se školuju za privatnog pilota aviona.

Što vas čeka?

✔ teorija (90 min)
✔ let uz pomoć instruktora (30 min)


Što ćete naučiti? 

Pravilnu komunikaciju, zapuštanje motora po check listi, taksiranje do poletno - sletne staze, odraditi probu motora, izaći na stazu i poletjeti; odlazak u zonu Samobor, izvođenje vježbe br.1., vraćanje u aerodromski krug, slijetanje i taksiranje na ECOS-ovu platformuRadi se sa zrakoplovima Cessna 150M i Cessna 172N. Cessna 150 je jednomotorni trenažni dvosjed, visokokrilac. Jedan je od najpopularnijih zrakoplova u generalnoj avijaciji. Koristi se za školovanje zbog svoje jednostavnosti. Ovaj zrakoplov lakše “oprašta” mnoge nepravilne manevre koje većina drugih zrakoplova ne trpi pa je stoga idealan za početnike.

Cessna 172N je poznat zrakoplov u generalnoj avijaciji, jednako kao i C-150. Zbog kapaciteta od četiri sjedala, popularan je i za panoramske i taksi letove, kao i složenije faze školovanja kao što su dulje rute, instrumentalno letenje i sl. Zrakoplov je jednostavan i siguran za letenje.

Ecos pilot school

Ecos pilot school osnovana je 1991. godine kao prva privatna pilotska škola u bivšoj državi. 1993. godine odlučili su osnovati i istoimeni aeroklub kojem je isključiva funkcija sportska djelatnost i promicanje zrakoplovnog sporta.

Od svih privatnih pilotskih škola jedino vam Ecos nudi mogućnost napredovanje od manjeg jednostavnijeg aviona Cessne 150, koji je idealan avion za početno školovanje (gotovo sve njemačke i USA škole koriste ga kao startni avion), preko jačega četverosjeda Cessne 172 standard do kompleksnog aviona Reims Rocket i promjenjivim korakom.

Pilotska škola djeluje 20 godina te su za to vrijeme naletjeli oko 25 tisuća sati, niti jedan zrakoplov nije sletio nikamo osim na aerodrome. U školu je do sada upisano oko 300-tinjak polaznika, a do dozvole PPL (A) (privatnog pilota aviona) došlo ih je 140, što je pokazatelj njihovog uspjeha.

Slične ponude

Ocjena:
Sada samo 99kn Adrenalinski park Rizvan City  zipline penjanje na stijenu divovska ljuljacka i uzbudljiv alpinisticki poligon u Parku prirode Velebit za 99 kn
Adrenalinski park Rizvan City - zipline, penjanje na stijenu, divovska ljuljačka i uzbudljiv alpinistički poligon u Parku prirode Velebit za 99 kn!

Rezervirajte svoju avanturu koja je idealna za teambuilding, momačku, djevojačku ili proslavu rođendana


Ocjena:
Sada samo 799kn  PARAGLIDING Adrenalinska avantura u oblacima Let u tandem letjelici s instruktorom  ukljucena oprema GRATIS snimka leta i selfie fotke za 799 kn
Sada samo 119kn  RAFTING NA VRBASU Adrenalinski spust brzacima duljine cak 15 kilometara uz licenciranog skipera s iskustvom za 119 kn
[RAFTING NA VRBASU] Adrenalinski spust brzacima duljine čak 15 kilometara uz licenciranog skipera s iskustvom za 119 kn!

Doživi ljepotu planinske rijeke uz uključenu opremu, moguća nadoplata za smještaj i ručak + fotke i video snimka GRATIS
Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x