SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Posjet Bledu i kanjonu Vintgar u jesenskim tonovima! Krenite sa Smart Travelom na jednodnevni izlet s prijevozom turističkim autobusom i licenciranim pratiteljem za samo 145 kn/osobi!

Prije:159kn
Sada samo:145kn
Sada samo:145kn Pogledaj detalje ponude
Uživajte u prirodnim ljepotama Slovenije, oduševite se kanjonom Vintgar, prošetajte uz Bledsko jezero, posjetite Bledski otočić sreće i zasluženo se počastite tradicionalnim Bledskim kremšnitama... Prilikom kupnje izaberite željeni datum polaska: 07.09.19. (GARANTIRANO!), 28.09.19., 19.10.19.

Slične ponudeOvime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x