POREČ, VEŽNAVERI - predah od gradske vreve u suncem obasjanom mjestašcu uz 2 ili 3 noćenja za 2 do 4 osobe u Apartmanima MeMa 3*

Sada samo: €90.00

Sada samo: €90.00

Sada samo: €90.00

Sada samo: €90.00

Sada samo: €90.00

Sada samo: €90.00

Sada samo: €90.00

Sada samo: €90.00

Sada samo:€90.00 Ponuda je istekla
Apartmani MeMa 3*

Ovi udobni apartmani smješteni su u mirnom mjestu Vežnaveri samo 6 kilometara udaljeni od centra Poreča. Nude vam sve potrebno za bezbrižan i opuštajući odmor. Opremljeni su spavaćom sobom s bračnim krevetom, kuhinjom s pećnicom i tosterom, a uključeni su i ručnici i posteljina.

Na raspolaganju vam je i terasa te vrt u kojem možete uživati u jutarnjoj kavici ili večernjem druženju. Za maksimalnu udobnost tu je i besplatan WiFi i parking u sklopu apartmana.

Dok uživate u opuštanju i odmoru, svakako posjetite i obližnji Poreč u kojem se kroz cijelo ljeto održavaju zanimljiva događanja!

Grad koji odiše ugodnom mediteranskom klimom savršeno je mjesto za boravak i tijekom cijele godine, a bogata kulturna, gastronomska i zabavna ponuda oduševit će i najzahtjevnije posjetitelje.
Poreč 

Poreč je star gotovo dvije tisuće godina i nalazi se u luci koju od mora štiti otočić Sveti Nikola. Od oko 10.500 stanovnika grada, većina živi u predgrađima. Naime, pripada mu čak 58 okolnih naselja.
Šetnja Porečom zanimljiva je u svako doba dana, ali uvečer je zaista čarobna. Sve vrvi od života i ljudi, zabava se može pronaći doslovno na svakom koraku. Brojne suvenirnice, trgovine, restorani, slastičarnice, a ako Vam to nije dovoljno možete uživati u pogledu na jahte u luci. 



Eufrazijeva bazilika Ne propustite posjetiti najljepši sačuvani spomenik ranobizantske umjetnosti na Mediteranu. Bazilika je nastala u šestom stoljeću u vrijeme biskupa Eufrazija, a specifična je jer je jedina crkva iz tog razdoblja sa sačuvanom prvotnom strukturom.

Stari grad PorečProšećite starorimskim ulicama Decumanus i Cardo Maximus koje su još sačuvane u svom izvornom obliku. Na kraju glavne ulice Decumanus nalazi se Trg Marafor na kojem se nalazio rimski Forum s hramovima rimskih bogova te zanimljiva romanička kuća.

Otok Sv.Nikola Provedite dan na zelenom otoku s pogledom na prekrasan stari grad Poreč. Zaputite se brodicom na otok na kojem dan možete provesti sunčajući se i uživajući na jednoj od plaža ili krenite u šetnju mediteranskom prirodom.
Sveti Lovreč Ovaj gradić, koji je ime dobio po crkvi Sv. Lovre, smjestio se u neposrednoj blizini Poreča, a zanimljiv je zbog svojih izrazitih obilježja gradine - dobro očuvanih bedema, kula, gradskih mletačkih vrata, zvonika i šarmantnog popločanog trga sa stupom srama i gradskom lođom.

Dinosaurus park Zabavite se u prvom tematsko-zabavnom parku u Istri - Dino parku u Funtani! Upoznajte se sa 17 različitih dinosaura u prirodnoj veličini koji će vas svojim pokretima i zvukovima odvesti u prošlost daleku milijunima godina.