SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Početak jeseni obilježite putovanjem u Italiju! Autoturist Park vodi Vas 19.10. na jednodnevni izlet u Vicenzu i sajam rukotvorina Abilmente s prijevozom iz Zagreba za samo 259 kn/osobi!

Prije:280kn
Sada samo:259kn
Sada samo:259kn Pogledaj detalje ponude
Međunarodni sajam kreativnosti - Abilmente - u Vicenzi namijenjen je profesionalcima, amaterima i onima željnih novih ideja! Polazak u 5:00 sati iz Zagreba s južnog parkirališta zgrade Gradskog poglavarstva. Ponuda vrijedi isključivo u subotu 19.10.2019.

Slične ponudeOvime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x