SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Početak ili kraj ljeta provedite u premium mobilnim kućicama Brioni Sunny Camping by Valamar nadomak Puli uz 2 ili 7 noćenja uz izbor smještaja za 6 do 8 osoba + parking, od samo 595 kn!

Prije:750kn
Sada samo:595kn
Sada samo:595kn Pogledaj detalje ponude
Odaberite termin i željenu vrstu mobilne kućice (basic, standard, comfort ili superior)! Kampirajte blizu Pule s pogledom na brijunsko otočje! Nedaleko od živog središta Pule idealno je mjesto za odmor! Rok iskoristivosti kupona 30.05. -20.06. ili 29.08.-05.09.2020 (ovisno o opciji)!

Slične ponude


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x