SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Paket pretraga na uzročnike spolno prenosivih bolesti u Poliklinici Labplus- Testiranje iz urina na: klamidiju, trihomonas, mikoplazme i ureplazme te uzročnika gonoreje za 799 kn

Prije:1200.00kn
Sada samo:799.00kn
Prije:1200.00kn
Sada samo:799.00kn
Prije:1200.00kn
Sada samo:799.00kn
Prije:1200.00kn
Sada samo:799.00kn
Prije:1200.00kn
Sada samo:799.00kn
Prije:1200.00kn
Sada samo:799.00kn
Sada samo:799.00kn Pogledaj detalje ponude
Paket pretraga na spolno prenosive bolesti iz urina


U SPB spadaju bolesti koje se mogu prenijeti spolnim kontaktom sa zaraženom osobom (oralnim, vaginalnim i analnim kontaktom), a neke se mogu prenijeti i nespolnim putem (krvlju, s majke na dijete). Uzrokuju bolesti spolnih organa, no mogu zahvatiti i druge organe (jetru, obrambeni sustav, mozak…). Uzrokuju ih brojni mikroorganizmi (virusi, bakterije, praživotinje, paraziti).

Kada se pretraga osobito preporučuje? 
➨ Ako ste imali nezaštićeni spolni odnos 
➨ Ako planirate ostati u drugom stanju 
➨ Ako ste primijetili sljedeće simptome: - genitalna ranica, ulkus, mjehurići, krastice, osip i prištići po spolovilu, perianalno, oralno i na oku, crvenilo navedenih regija - neuobičajen iscjedak iz mokraćne cijevi muškog i ženskog spolovila, rodnice, analnog otvora; učestalo mokrenje, neugodnosti pri mokrenju - bolovi i grčevi u trbuhu i maloj zdjelici, rektumu, međunožju, predjelu prostate i mošnjama.
 
Chlamydia trachomatis  ili jednostavno rečeno - klamidija, je bakterija koja ne može rasti izvan žive stanice. Danas je najčešći uzročnik upalne bolesti male zdjelice i sekundarnog steriliteta. Može izazvati uretritis, epididimitis, cervicitis, LGV ili trahom. Infekcija je često asimptomatska u žena. Perinatalna infekcija može rezultirati konjuktivitisom i upalom pluća u novorođenčadi.

Neisseria gonorrhoeae  je spolno prenosiva bolest koja se najčešće manifestira upalama urogenitalnog sustava: kod muškaraca upalom i gnojnim iscjetkom iz uretre, dok su kod žena simptomi često vrlo blagi ili ih nema. N. gonorrhoeae može inficirati i dijete prilikom poroda, koje može razviti gnojnu upalu spojnica očiju. Stoga je vrlo važno da se infekcija dijagnosticira i liječi.

Mycoplasma genitalium je mala bakterija koja može zaraziti spolno-mokraćni sustav. Infekcija se prenosi tijekom nezaštićenog vaginalnog i analnog spolnog odnosa. U žena uzrokuje upalu mokraćne cijevi i vrata maternice koja se, ako se ne liječi, može proširiti na maternicu i jajovode te uzrokovati upalnu bolest male zdjelice. Kod muškaraca najčešće uzrokuje upalu mokraćne cijevi (uretritis).

Mycoplasma hominis i Ureaplasma urealyticum - Infekcija navedenim uzročnicima može uzrokovati upale u različitim dijelovima urogenitalnog sustava kod žena i muškaraca. Mikoplazme se ne mogu izolirati uobičajenim bakteriološkim metodama. M. hominis je prisutna u oko deset posto spolno aktivnih pojedinaca. Ureaplasma urealyticum je spolno prenosiva bakterija. Odlikuje se velikom antigenskom raznolikošću..Prisutne su u preko 5o posto spolno aktivnih ljudi, često asimptomatski, ali mogu izazvati osim uretritisa i upalne bolesti male zdjelice sa posljedicama na plodnost i trudnoću.

Trichomonas vaginalis je bičaš, spolno prenosiva protozoa koja muškarce zaražuje rjeđe od žena (~20% žena reproduktivne dobi). Infekcija u oba spola, a osobito u muškaraca, može biti bez simptoma; uzročnik može dugo zaostati u mokraćno–spolnom sustavu, dovodeći do nehotičnog prijenosa spolnom partneru. U nekim područjima može biti uzrokom 5–15% slučajeva muškog uretritisa.


Poliklinika LabPlus - najbolji odabir za vaše zdravlje!

Prednosti:

✦ mogućnost testiranja tijekom cijelog dana (u redovno radno vrijeme)
✦ stručnost iskusnog medicinskog tima i ugodan ambijent
✦ najmoderniji uređaji za analizu i laboratorijske pretrage

Poliklinika LabPlus je zdravstvena ustanova kojoj se možete obratiti s punim povjerenjem. Dobiti ćete najbolje iz svijeta medicinske biokemije, mikrobiologije, medicine rada te nutricionizma. Poliklinika LabPlus je moderno opremljena poliklinika koja može odgovoriti svim dijagnostičkim i terapijskim izazovima.

Slične ponude

Sada samo 1749.00kn Personalizirani plan prehrane uz savjetovanje s nutricionistom te analizu sastava tijela krvi i urina u Poliklinici LabPlus za 1 749 kn
Ocjena:
Sada samo 1749.00kn Personalizirani plan prehrane uz savjetovanje s nutricionistom te analizu sastava tijela krvi i urina u Poliklinici LabPlus za 1 749 kn

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x