SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Ovu jesen rezervirajte za put na Bled i Bohinj! Darojković Promet Vas vodi na jednodnevni izlet 07.12. u slovenske bisere prirodnih ljepota s prijevozom za samo 139 kn/osobi!

Prije:160kn
Sada samo:139kn
Sada samo:139kn Pogledaj detalje ponude
Slovenskim ljepotama nitko ne može odoljeti! Pogotovo bajkovitom Bledu i Bohinju... Kupon vrijedi isključivo za termin 07.12.2019.

Slične ponudeOvime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x