SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Ove jeseni Autoturist Park planinari s Vama! Opremite se i ohrabrite na Planinarenje za laike na Bilogoru u jednodnevnom izletu s prijevozom iz Zagreba za samo 139 kn/osobi!

Prije:160kn
Sada samo:139kn
Sada samo:139kn Pogledaj detalje ponude
Planinarenje za laike je namijenjeno svima vama koji imate želju prošetati bilogorskim šumama, ali se osjećate nesigurno zbog nepoznavanja terena. Zato je sada prava prilika da uz vodičku Mons Claudius Guide upoznate osnove planinarenja i, uz druženje, lagano planinarite čarobnim bilogorskim šumskim putevima i stazama! Kupon vrijedi za 1 osobu, 29.09. (otkazano) ili 20.10.2019.

Slične ponudeOvime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x