SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Ove godine budite i Vi dio Oktoberfesta, tradicionalnog bavarskog pivskog festival koji se ne propušta! Uz Smart Travel 28.09. s prijevozom, pratiteljem i razgledima za samo 325 kn/osobi!

Prije:340kn
Sada samo:325kn
Sada samo:325kn Pogledaj detalje ponude
Garantirani polazak! Ne propustite priliku za jednodnevni izlet u Munchen i zabavu na legendarnom Oktoberfestu! Kupon vrijedi isključivo za subotu 28.09.2019.

Slične ponudeOvime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x