Opustite se u WELLNESS PAKETU DETOKSIKACIJE uz klasičnu masažu cijelog tijela, piling, masku za tijelo od zelene gline te parnu ili infracrvenu saunu

Sada samo: €30.00

Sada samo: €30.00

Sada samo: €30.00

Sada samo: €30.00

Sada samo: €30.00

Sada samo:€30.00 Pogledaj detalje ponude
Klasična masaža cijelog tijela

Pretežno je opuštajućeg karaktera, pa je tako i sam tempo masaže srednje sporiji i pritisak je srednje jačine. Masaža je opuštajućeg i stimulativnog tipa, a tempo i jačina pritiska savjetuje se sa maserom.

Masažom se potiče cirkulacija, smanjuje se bol i grčevi u mišićima te energizira tijelo. Također i uspješno otklanja napetost te bolove uzrokovane nepravilnim položajima tijela, dugotrajnim sjedenjem i stimulira krvno-žilni i limfni sustav donjih ekstremiteta.

Zelena glina

Riječ je poznatoj ljekovitoj glini koja djeluje protuupalno i antibakterijski, čisti tijelo od svih nečistoća i djeluje protiv celulita. Zelena glina je bogata i vrijednim mineralima koji imaju sposobnost izvlačenja štetnih tvari iz kože te odstranjuje gornji sloj mrtvih stanica s površine kože, potpomaže regeneraciju kože i njezinu prokrvljenost. Istovremeno djeluje na zatezanje i pomlađivanje kože.