SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Odlučite se za trajni lak na rukama ili nogama i oduševite se novimizgledom noktiju u Magnifique Nails Salon & Spa za samo 59 kn!


Sada samo:59.00kn

Sada samo:59.00kn

Sada samo:59.00kn

Sada samo:59.00kn

Sada samo:59.00kn
Sada samo:59.00kn Ponuda je istekla

Slične ponude

Sada samo 99.00kn TRAJNI LAK  uljepsajte nokte omiljenom bojom u Studiju ljepote Manuela za samo 99 kn
TRAJNI LAK - uljepšajte nokte omiljenom bojom u Studiju ljepote Manuela za samo 99 kn!

Odaberite između čak 100 različitih boja i uživajte u prekrasnim i njegovanim noktima na rukama ili nogama


Sada samo 249.00kn Priustite si potpuni tretman kako bi zablistale u punom sjaju Centre de beaute Michelle u Zagrebu donosi MANIKURU  ESTETSKU PEDIKURU sa trajnim lakom za samo 249 kn
Priuštite si potpuni tretman kako bi zablistale u punom sjaju! Centre de beaute Michelle u Zagrebu donosi MANIKURU + ESTETSKU PEDIKURU sa trajnim lakom za samo 249 kn!

Pedikura se radi sa brendom FOOTLOGIX, koja je prva i jedina pedikerska linija za njegu stopala Pediceutial. Kupon se može iskoristiti do 20.08.2022.


Sada samo 350.00kn Rijesite se uraslih noktiju kurjih ociju i natisaka uz medicinsku pedikuru i njegu stopala te profesionalno medicinsko osoblje Poliklinike Manola za 350 kn
Sada samo 99.00kn NOVO Njegovani i lijepi nokti sastavni  obavezni su dio svakog look a Beauty Lab u Zagrebu donosi OPI Pro Spa njegu  TRAJNI LAK uz manikuru ili pedikuru uz do 50posto popusta i od samo 99 kn
NOVO! Njegovani i lijepi nokti sastavni obavezni su dio svakog look-a! Beauty Lab u Zagrebu donosi OPI Pro Spa njegu - TRAJNI LAK uz manikuru ili pedikuru, uz do 50% popusta i od samo 99 kn!!!

Ovisno o odabranoj ponudi oduševit ćete se i pilingom te njegon u kombinaciji s relaksirajučom masažom i tehnikama akupresure ili pilingom ruku, njege i zaštite uz masažom za dubinsku hidrataciju ruku! Kuponi su iskoristivi do 05.08.2022.Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x