SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

NOVA hit predstava „Boksačko srce“ u izvedbi sjajnih Marka Torjanca i Filipa Vidovića 18. 1. u Lisinskom - uživajte za samo 50 kn!

Prije:70kn
Sada samo:50kn
Sada samo:50kn Ponuda je istekla
NOVA hit predstava „Boksačko srce“ !

Lutz Hübner: “Boksačko srce” Iza naslova “Boksačko srce” nalazi se duhovita i dirljiva melodrama jednog od najznačajnijih suvremenih njemačkih pisaca Lutza Hübnera koja se zbog svoje univerzalne poruke izvodi na pozornicama diljem svijeta, a priča o boksu služi kao metafora života i životnih borbi te donosi pitanja kako se prema njima postavljamo. 

Hübner na osobit način suočava dva svijeta, jedan mlad i jedan star, jedan na početku, drugi na zalasku, no oba jednako predana svojoj potrazi za autentičnošću i pronalaženjem svojega mjesta pod suncem. Susret mladića i starca obojici mijenja živote na bolje kao što iskustvo pomaže mladosti, a mladenački entuzijazam ima snage pokrenuti razočaranjima zagubljene sokove života. 

Sjajni kazališni kreativac, višestruko nagrađivani Marko Torjanac potpisuje režiju predstave te glumi ostarjelog, bivšeg boksača dok ulogu mladića, čiji se životni put nenadano spojio s boksačevim, igra Filip Vidović koji se u zagrebačkom HNK proslavio glavnom ulogom u “Ciganinu, ali najljepšem” za koju je osvojio nekoliko glumačkih nagrada. 

Nudeći optimizam ova predstava poziva gledatelje da i sami preispitaju svoja uvjerenja i spoznaje o vlastitim borbama u životu. 'Je li život borba?', 'Kada i kako se treba braniti?', 'Treba li, kako i kada napadati?', 'Kako prepoznati ono što je vrijedno borbe?'. Sva ta pitanja uz poneke odgovore Kazalište Planet Art i Teatar Rugantino donose na scenu u “Boksačkom srcu”. 

AUTORSKI TIM: 
Glume: Marko Torjanac i Filip Vidović 

Režija: Marko Torjanac

Tekst: Lutz Hübner 
Prijevod: Jan Torjanac 
Scenografija: Marko Torjanac 
Završna slika: Nikola Plečko (Nik Titanik) 
Kostimografija: Đurđa Janeš 
Glazba: Milorad Stranić 
Oblikovanje svjetla: Marko Torjanac 
Oblikovanje zvuka: Damir Rončević 

Dizajn: Tomislav Veltruski 
Video: Hrvoje Felbar 
Fotografija: Ivan Buvinić 

Šminka: Danijela Pavlek 
Tehničko vodstvo: Damir Rončević 
Garderoba i rekvizita: Ivana Ravlić i Edina Ferenčić 

Organizacija: Ružica Karmelić 
Odnosi s javnošću: Renata Kapicl 
Izvršna produkcija: Ana Vidović 

Produkcija: Kazalište Planet Art i Teatar Rugantino 

Premijera: 17. siječnja 2020., KKD Vatroslav Lisinski (Mala dvorana), Zagreb 


Predstava je realizirana uz financijsku podršku Gradskog ureda za kulturu i Ministarstva kulture Republike Hrvatske.

Slične ponude

Ocjena:
Sada samo 50kn NOVA hit predstava „Boksacko srce“ u izvedbi sjajnih Marka Torjanca i Filipa Vidovica 6 2 u Lisinskom  uzivajte za samo 50 kn
NOVA hit predstava „Boksačko srce“ u izvedbi sjajnih Marka Torjanca i Filipa Vidovića 6. 2. u Lisinskom - uživajte za samo 50 kn!

Ova predstava na duhovit i dirljiv način govori o životnim borbama i kako se postaviti prema njima


Ocjena:
Sada samo 50kn „Sirena i Viktorija“  socni ljubavno erotski kazalisni manifest protiv usamljenosti za samo 50 kn Komedija koju publika obozava 15 2 u Lisinskom
Ocjena:
Sada samo 35kn Predstava Kajbare  zaglazbancije i politikancije   odusevite se kabaretom s elementima stand up komedije 29 1 i 1 2 u Histrionskom domu za 35 kn
Ocjena:
Sada samo 40kn Nakon sjajnog ZG povratka na scenu u prosincu legendarna predstava “ZIVOT JE CUDO” i 31 sijecnja u Zagrebu U Maloj sceni za samo 40 kuna
Nakon sjajnog ZG povratka na scenu u prosincu, legendarna predstava “ŽIVOT JE ČUDO” i 31. siječnja u Zagrebu! U Maloj sceni za samo 40 kuna!

Izvrstan tekst Ivice Ivaniševića, maestralna uloga Siniše Popovića, hvaljena režija Gordane Gadžić i glazba Darko Rundek!


Ocjena:
Sada samo 38kn Zabavite se uz prvi hrvatski cabaret demografske obnove U petak  za metak  4 2 u Histrionu za 38 kn
Zabavite se uz prvi hrvatski cabaret demografske obnove 'U petak - (za)metak!' 4.2. u Histrionu za 38 kn!

Izvanredna izvedba Marije Borić, Ana-Marije Percaić, Petre Vukelić, Duška Modrinića/Ivice Pucara i Zvonka Presečkog
Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x