SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

NOVA GODINA U MUNCHENU - uđite u Novu u jednom od najvećih gradova Njemačke i uživajte u ludoj atmosferi Gärtnerplatza i Glockenbacha za 1.350 kn!


Sada samo:1350.00kn

Sada samo:1350.00kn

Sada samo:1350.00kn

Sada samo:1350.00kn

Sada samo:1350.00kn
Sada samo:1350.00kn Ponuda je istekla
MUNCHEN

Glavni grad Bavarske i po broju stanovnika treći grad u Njemačkoj, jedno od najvažnijih gospodarskih, prometnih i kulturnih središta države.

Za uživanje i uspješni doček Nove godine osigurani su brojni programi i aktivnosti koje se provode na ulicama i trgovima samog grada.

Savršene lokacije za gledanje vatrometa su Schwanthalerhöhe - s koje vam se  pruža širok pogled na München, te Olympiaberg - penjanje na ovo brdašce će vam se svakako isplatiti. Za one romantično raspoložene željne mira i privatnosti tu je mjesto Monopterosa - u prekrasnom Engleskog vrtu.

Tu si i mnogi mostovi preko Isara koji nude sjajna mjesta za promatranje vatrometa. U ovo doba mnogi lokalni barovi oko Gärtnerplatz i Glockenbach pretvaraju se u prave tulumare za savršen doček Nove!

S bogatom poviješću, prepun muzeja, dvoraca i sezonskih proslava, München je zaista jedinstven grad na svijetu. Od Oktoberfesta i pivskih vrtova, do bajkovitog Neuschwanstein dvorca, bezbrojnih renesansnih i baroknih građevina: dvorac Mirabel, Mozartova rodna kuća, trgovačka ulica Getreidegasse, Sveučilišna crkva, trg Residenzplatz, Katedrala, Rezidencijska palača, Mozartplatz, groblje sv. Petra i slično.

Panoramskom vožnjom gradom možete vidjeti  tvornicu i muzej BMW-a, Olimpijski park sa stadionom i tornjem. Dok se u samom srcu bavarske metropole nalaze Karlsplatz, Karlstor, katedrala Frauenkirche, Marienplatz, Nova i Stara vijećnica, crkva sv. Petra, pivnica Hofbrauhaus, Zgrada opere, Maximillianstrasse, Odeonsplatz, Feldhernnhalle i Hofgarten.

Posjetit ćete i Nymphenburg, ljetnu rezidenciju bavarskih vladara, u kojoj je rođen i sam Ludwig II. Raskošan dvorac građenog u rokoko stilu, okruženog paviljonima i velikim parkom.

Tu se nalazi i ST. WOLFGANG, poznato turističko odredište te BAD ISCHL, nekadašnje čuveno aristokratsko ljetovalište i lječilište, ljetna rezidencija i mjesto susreta Sissi i Franje Josipa I. Uz sve to uživat ćete i u šetnji povijesnom jezgrom do jedne od čuvenih austrijskih slastičarnica Zauner.

Slične ponude

Ocjena:
Sada samo 235.00kn NP KORNATI  Posjetite biser sjeverne Dalmacije i uzivajte u ljepoti netaknute prirode za 235 kn
Ocjena:
Sada samo 129.00kn ZELENI VIR I VRAZJI PROLAZ  posjetite dvije carobne prirodne zanimljivosti spojene u jedinstveni geomorfoloski rezervat za 129 kn
Ocjena:
Sada samo 169.00kn Planinarenje NP Sjeverni Velebit  uzivajte u obilasku Premuziceve staze od Zavizana do Alana i posjetu Rozanskim kukovima za 169 kn
Planinarenje NP Sjeverni Velebit - uživajte u obilasku Premužićeve staze od Zavižana do Alana i posjetu Rožanskim kukovima za 169 kn!

Cjelodnevni izlet s prijevozom, potrebna nadoplata za ulaz u nacionalni park, polasci 23.8., 20.9. i 11.10.


Ocjena:
Sada samo 169.00kn Planinarenje NP Sjeverni Velebit  uzivajte u obilasku 18 km duge Premuziceve staze i posjetu Baskim Ostarijama za 169 kn
Planinarenje NP Sjeverni Velebit - uživajte u obilasku 18 km duge Premužićeve staze i posjetu Baškim Oštarijama za 169 kn!

Cjelodnevni izlet s prijevozom, potrebna nadoplata za ulaz u nacionalni park, polasci 30.8., 27.9. i 25.10.


Ocjena:
Sada samo 199.00kn Limski kanal i Rovinj  prosecite romanticnim rovinjskim ulicicama i posjetite Limski kanal jedinstveni zasticeni krajolik za 199 kn
Ocjena:
Sada samo 199.00kn Park prirode Vransko jezero i Kamenjak  posjetite najvece prirodno jezero u Hrvatskoj i atraktivni vidikovac uz posjet Zadru za 199 kn

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x