SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

NOVA GODINA U BUDVI! Uz Best Travel provedite nezaboravna 4 dana/3 noćenja s POLUPANSIONOM u hotelu 4*, autobusnim prijevozom iz Zagreba i dočekom na trgu za samo 1349 kn/osobi!

Prije:1480kn
Sada samo:1349kn
Sada samo:1349kn Pogledaj detalje ponude
Za sve željne tulumarenja i vrhunske zabave uz besplatne koncerte na otvorenom i najluđi provod. Uživajte u dočeku nove godine uz koncerte poznatih pjevača! Doček Nove 2020. godine uz vrhunski glazbeni program uz koncerte na glavnom gradskom trgu! Garantirani polazak! Kupon vrijedi isključivo za 29.12.19.-01.01.2020.

Slične ponudeOvime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x