SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

NOVA 2020. u BUDIMPEŠTI s Integralom! 3 dana/2 noćenja s doručkom u Hotelu Atlas 3* na odličnoj lokaciji, autobusni prijevoz iz Zagreba, voditelj putovanja i razgledi za samo 1169 kn/osobi!

Prije:1290kn
Sada samo:1169kn
Sada samo:1169kn Pogledaj detalje ponude
Dočekajte Novu godinu s kraljicom Dunava - u Budimpešti! Kupon vrijedi za 1 osobu i isključivo termin 30.12.2019. – 01.01.2020.

Slične ponudeOvime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x